Bus Rostock - Berlin priser fra 86,66 kr.

Start fra
86,66 kr.
Opdage

Rostock til Berlin af bus

Rejsen fra Rostock til Berlin by bus er 193,54 km og tager 2 t. og 49 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.35 og den sidste kl 18.30. Det er muligt at rejse fra Rostock til Berlin med bus for så lidt som 86,66 kr. eller så meget som 362,91 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 86,66 kr..

Laveste pris86,66 kr.
Rejsens varighed2 t. og 49 min.
Tilslutning pr. dag8
Laveste pris86,66 kr.
Højeste pris362,91 kr.
Første afgang03.35
Sidste afgang18.30
Afstand193,54 km
AfgangRostock
AnkomstBerlin
TransportørerFlixBus, BerlinExpressen

Bus Billetter fra Rostock til Berlin

Afgangsdato
onsdag den 29. nov. 2023

Hvad tid er busserne til Berlin?

Rejsen fra Rostock til Berlin tager 2 t. og 49 min.. Mens den første bus afgår fra Rostock på 03.35, er den sidste planlagt på 18.30. For at komme til Berlin fra Rostock med bus, vil det tage dig omkring 2 t. og 49 min., eller endda 2 t. og 30 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader Rostock på 03.35, mens den sidste er ved 18.30.

Sammenlign priser og billetter fra Rostock til Berlin

Billige bus billetter fra Rostock til Berlin
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Rostock til Berlin.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Rostock til Berlin, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Rostock til Berlin.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille Rostock til Berlin rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 83,09 kr. til 178,52 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 53,00 kr. på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Rostock til Berlin

De billigste Rostock - Berlin busbilletter kan findes for så lavt som 90,00 kr., hvis du er heldig, eller 116,58 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 145,42 kr..

Find den bedste dag at rejse til Berlin med bus

Når du rejser til Berlin med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus, Berlin Expressen fra Rostock til Berlin
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Rostock til Berlin med bus.
Faciliteter FlixBus Berlin Expressen
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check cross
luggage Bagage check cross
food_and_drink Mad og drikke check cross
air_con Aircondition check cross

Rostock til Berlin CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
13.55kg
Bus
14.52kg
Fly
38.71kg
Bil
30.97kg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Rostock til Berlin?
En bus-billet fra Rostock til Berlin er 152,86 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 86,66 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Rostock til Berlin?
Den billigste billet, du kan få fra Rostock til Berlin, er 86,66 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Rostock og Berlin ved bus?
Rostock til Berlin er 193,54 km.
Hvor længe varer bus mellem Rostock og Berlin?
Rostock til Berlin er i gennemsnit 2 t. og 49 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 30 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Rostock til Berlin?
Rostock til Berlin er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, BerlinExpressen, Berlin Expressen levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Rostock til Berlin?
Rostock til Berlin har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Rostock til Berlin?
Den tidligste bus fra Rostock til Berlin afgår ved 03.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Rostock til Berlin?
Den seneste bus fra Rostock til Berlin afgår ved 18.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Rostock til Berlin?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 86,66 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Rostock til Berlin?
Der er i gennemsnit 8 fra Rostock at gå til Berlin.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Rostock til Berlin af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Rostock og Berlin er 2 t. og 30 min..
Er der en direkte bus fra Rostock til Berlin?
Ja, der er en direkte bus mellem Rostock og Berlin.
Hvad er CO2-emissionerne for Rostock til Berlin af bus?
bus-rejsen fra Rostock til Berlin skaber 14.52kg CO2-emissioner.