Bus Volos - Thessaloniki priser fra 75,94 kr.

Start fra
75,94 kr.

Volos til Thessaloniki af bus

Rejsen fra Volos til Thessaloniki by bus er 142,78 km og tager 11 t. og 25 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 13.00 og den sidste kl 13.00. Det er muligt at rejse fra Volos til Thessaloniki med bus for så lidt som 75,94 kr. eller så meget som 304,30 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 75,94 kr..

Laveste pris75,94 kr.
Rejsens varighed11 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris75,94 kr.
Højeste pris304,30 kr.
Første afgang13.00
Sidste afgang13.00
Afstand142,78 km
AfgangVolos
AnkomstThessaloniki
TransportørerUnion Ivkoni

Bus Billetter fra Volos til Thessaloniki

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår det første og sidste busser fra Volos til Thessaloniki forlade?Når busserne fra Volos til Thessaloniki planlagt?

Den første bus afgår fra Volos på 13.00, mens den sidste blade på 13.00. Turen tager 11 t. og 25 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 11 t. og 25 min., men den hurtigste busforbindelser få dig til at Thessaloniki i 11 t. og 20 min.. Den første bus er planlagt på 13.00 og den sidste på 13.00.

Sammenlign priser og billetter fra Volos til Thessaloniki

Billige bus billetter fra Volos til Thessaloniki
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Volos til Thessaloniki.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Volos til Thessaloniki, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Volos til Thessaloniki.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille Volos til Thessaloniki rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Volos til Thessaloniki

De billigste Volos - Thessaloniki busbilletter kan findes for så lavt som 80,78 kr., hvis du er heldig, eller 658,54 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 3.292,71 kr..

Find den bedste dag at rejse til Thessaloniki med bus

Når du rejser til Thessaloniki med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Union Ivkoni fra Volos til Thessaloniki
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Volos til Thessaloniki med bus.
Faciliteter Union Ivkoni
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
air_con Aircondition check

Volos til Thessaloniki CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.99kg
Bus
10.71kg
Fly
28.56kg
Bil
22.84kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Volos til Thessaloniki?
En bus-billet fra Volos til Thessaloniki er 264,28 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 75,94 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Volos til Thessaloniki?
Den billigste billet, du kan få fra Volos til Thessaloniki, er 75,94 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Volos og Thessaloniki ved bus?
Volos til Thessaloniki er 142,78 km.
Hvor længe varer bus mellem Volos og Thessaloniki?
Volos til Thessaloniki er i gennemsnit 11 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 20 min..
Hvor mange bus om dagen går fra Volos til Thessaloniki?
Volos til Thessaloniki har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Volos til Thessaloniki?
Den tidligste bus fra Volos til Thessaloniki afgår ved 13.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Volos til Thessaloniki?
Den seneste bus fra Volos til Thessaloniki afgår ved 13.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Volos til Thessaloniki?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 75,94 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Volos til Thessaloniki?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Volos for at gå til Thessaloniki. Du kan gå fra Volos Station, og du kan nå frem til Thessalonique, Thessaloniki Monastiriou, Thessaloniki Central Bus Station Makedonia, Thessaloniki Airport Makedonia.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Volos til Thessaloniki?
Der er i gennemsnit 1 fra Volos at gå til Thessaloniki.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Volos til Thessaloniki af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Volos og Thessaloniki er 11 t. og 20 min..
Er der en direkte bus fra Volos til Thessaloniki?
Ja, der er en direkte bus mellem Volos og Thessaloniki.
Hvad er CO2-emissionerne for Volos til Thessaloniki af bus?
bus-rejsen fra Volos til Thessaloniki skaber 10.71kg CO2-emissioner.