Tog Hamborg - Verden priser fra 133,15 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Hamborg til Verden af tog

Rejsen fra Hamborg til Verden by tog er 89,26 km og tager 1 t. og 49 min.. Der er 102 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.22 og den sidste kl 22.58. Det er muligt at rejse fra Hamborg til Verden med tog for så lidt som 133,15 kr. eller så meget som 304,23 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 133,15 kr..

Laveste pris133,15 kr.
Rejsens varighed1 t. og 49 min.
Tilslutning pr. dag102
Laveste pris133,15 kr.
Højeste pris304,23 kr.
Første afgang03.22
Sidste afgang22.58
Afstand89,26 km
AfgangHamborg
AnkomstVerden
TransportørerEuroCity, DB - Regional ExpressMere
Billige tog billetter fra Hamborg til Verden
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hamborg til Verden.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hamborg til Verden, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hamborg til Verden.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hamborg til Verden

De billigste Hamborg - Verden togbilletter kan findes for så lavt som 143,63 kr., hvis du er heldig, eller 200,45 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 300,36 kr..

Find den bedste dag at rejse til Verden med tog

Når du rejser til Verden med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

NordWestBahn er et tysk jernbaneselskab, der driver regionale passagertog i Niedersachsen, Bremen og dele af Nordrhein-Westfalen. NordWestBahn, et datterselskab af Transdev Group, driver et pålideligt og omfattende jernbanenetværk, der strækker sig over cirka 1.400 kilometer på tværs af Nordvesttyskland. Med 17 ruter, herunder Osnabrück, Münsterland, Ostwestfalen-Lippe, Bremen, Bremerhaven og Nordsøregionen, sikrer NordWestBahn sikker og effektiv transport for passagerer, der forbinder dem til deres ønskede destinationer.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Hamborg til Verden

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Hamborg til Verden.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på EuroCity, DB - Regional Express, SEV Bus fra Hamborg til Verden
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hamborg til Verden med train.
Faciliteter EuroCity DB - Regional Express SEV Bus Metronom NordWestBahn DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Stille zone check check check check check cross check
wifi Trådløst internet check check check check check check check
power_sockets Strømstik check check check check check check check
luggage Bagage check cross cross cross check check check
accessibility Tilgængelighed check check check check check cross check
food_and_drink Mad og drikke check check check check check check check
air_con Aircondition check check check check check cross check
bicycle Cykel check check check check check cross check
sleeper_couchette Sovende check check check check check cross check

Hamborg til Verden CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
6.25kg
Bus
6.69kg
Fly
17.85kg
Bil
14.28kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hamborg til Verden med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hamborg og Verden er 6.25kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hamborg og Verden? Ved at tage toget mellem Hamborg og Verden sparer du 11.6kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.44kg i forhold til bussen og 8.03kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Hamborg til Verden?
En tog-billet fra Hamborg til Verden er 233,93 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 133,15 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Hamborg til Verden?
Den billigste billet, du kan få fra Hamborg til Verden, er 133,15 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Hamborg og Verden ved tog?
Hamborg til Verden er 89,26 km.
Hvor længe varer tog mellem Hamborg og Verden?
Hamborg til Verden er i gennemsnit 1 t. og 49 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 11 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Hamborg til Verden?
Hamborg til Verden er dækket af 6 operatør(er). Du kan finde på Virail EuroCity, DB - Regional Express, SEV Bus, Metronom, NordWestBahn, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Hamborg til Verden?
Hamborg til Verden har i gennemsnit 102 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hamborg til Verden?
Den tidligste tog fra Hamborg til Verden afgår ved 03.22. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hamborg til Verden?
Den seneste tog fra Hamborg til Verden afgår ved 22.58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Hamborg til Verden?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 133,15 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Hamborg til Verden?
Der er i gennemsnit 4 fra Hamborg at gå til Verden.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hamborg til Verden af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hamborg og Verden er 1 t. og 11 min..
Er der en direkte tog fra Hamborg til Verden?
Ja, der er en direkte tog mellem Hamborg og Verden.
Hvad er CO2-emissionerne for Hamborg til Verden af tog?
tog-rejsen fra Hamborg til Verden skaber 6.25kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hamborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hamborg

Internationale ruter fra Hamborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hamborg

Hovedruter til Verden

Relaterede ruter

Andre populære ruter