Tog Hamborg - København priser fra 214,97 kr.

23-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
214,97 kr.

Hamborg til København af tog

Rejsen fra Hamborg til København by tog er 285,77 km og tager 5 t. og 16 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 03.41 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra Hamborg til København med tog for så lidt som 214,97 kr. eller så meget som 763,17 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 214,97 kr..

Laveste pris214,97 kr.
Rejsens varighed5 t. og 16 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris214,97 kr.
Højeste pris763,17 kr.
Første afgang03.41
Sidste afgang23.59
Afstand285,77 km
AfgangHamborg
AnkomstKøbenhavn
TransportørerEuroCity, ØresundstågMere

Tog Billetter fra Hamburg til Copenhagen

Afgangsdato
tirsdag den 23. apr. 2024

Billige flybilletter tog fra Hamborg til København på virail.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Hamborg til København. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til København?

I gennemsnit tog billetter fra Hamborg til København omkostninger 410,82 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 214,97 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Hamborg til København?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Hamborg -. København

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Hamborg til København planlagt?

Det vil tage dig 5 t. og 16 min. at nå København. Den tidligste Toget kører Hamborg på 03.41, mens den sidste blade på 23.59. Med de hurtigste forbindelser vil du være i København i 4 t. og 39 min., men i gennemsnit tager 5 t. og 16 min.. Den første tog ledes til Københavny er på 03.41, mens den sidste blade Hamborg på 23.59.

Hvilke stationer gør togene til København orlov fra?

Togene til København forlade Hamborg fra Hamburg Hbf ZOB,Hamburg-Altona station,Hamburg Dammtor (DE),Hamburg Airport, HAM,Hamburg - Harburg og ankommer i Copenhagen Airport,Koebenhavn Ingerslevsgade.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra Hamburg til Copenhagen

Billige tog billetter fra Hamborg til København
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Hamborg til København.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Hamborg til København, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Hamborg til København.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Hamburg til Copenhagen rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 214,97 kr. til 533,47 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 60% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Hamborg til København

De billigste Hamborg - København togbilletter kan findes for så lavt som 288,23 kr., hvis du er heldig, eller 346,28 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 502,68 kr..

Find den bedste dag at rejse til København med tog

Når du rejser til København med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

InterCityLyn-DSB er en højhastighedstogtjeneste, der drives af Danske Statsbaner (DSB) i samarbejde med det tyske jernbaneselskab Deutsche Bahn. Tjenesten forbinder større byer i Danmark, herunder København, Aarhus og Aalborg, med Hamborg og Berlin i Tyskland.

Regionalbahn er en type togforbindelse i Tyskland, der kører på regionale ruter, der forbinder mindre byer og byer med større. Disse tog er normalt langsommere end intercitytog, men de holder flere stop og er mere overkommelige. Regionalbahn-tog drives af forskellige selskaber, herunder Deutsche Bahn, og de tilbyder enkelt- og flerdagsbilletter. Togene bruges ofte af pendlere og turister, der gerne vil udforske landskabet og mindre byer.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Hamborg til København

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Hamborg til København.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på EuroCity, Øresundståg, DB - Regionalbahn fra Hamborg til København
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Hamborg til København med train.
Faciliteter EuroCity Øresundståg DB - Regionalbahn DB - Intercity InterCityLyn DB - Regional Express
quiet_zone Stille zone check cross check cross cross check
wifi Trådløst internet check check check check check check
power_sockets Strømstik check cross check check check check
luggage Bagage check cross check check check cross
accessibility Tilgængelighed check cross check cross check check
food_and_drink Mad og drikke check cross check check check check
air_con Aircondition check check check cross check check
bicycle Cykel check cross check cross check check
sleeper_couchette Sovende check cross check cross check check

Hamborg til København CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
20kg
Bus
21.43kg
Fly
57.15kg
Bil
45.72kg
Hvad er CO2-emissionerne for Hamborg til København med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Hamborg og København er 20kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Hamborg og København? Ved at tage toget mellem Hamborg og København sparer du 37.15kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.43kg i forhold til bussen og 25.72kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Hamborg til København?
En tog-billet fra Hamborg til København er 410,82 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 214,97 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Hamborg til København?
Den billigste billet, du kan få fra Hamborg til København, er 214,97 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Hamborg og København ved tog?
Hamborg til København er 285,77 km.
Hvor længe varer tog mellem Hamborg og København?
Hamborg til København er i gennemsnit 5 t. og 16 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 39 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Hamborg til København?
Hamborg til København er dækket af 5 operatør(er). Du kan finde på Virail EuroCity, Øresundståg, DB - Regionalbahn, DB - Intercity, InterCityLyn, DB - Regional Express levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Hamborg til København?
Hamborg til København har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Hamborg til København?
Den tidligste tog fra Hamborg til København afgår ved 03.41. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Hamborg til København?
Den seneste tog fra Hamborg til København afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Hamborg til København?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 214,97 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Hamborg til København?
Der er i gennemsnit 3 fra Hamborg at gå til København.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Hamborg til København af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Hamborg og København er 4 t. og 39 min..
Er der en direkte tog fra Hamborg til København?
Ja, der er en direkte tog mellem Hamborg og København.
Hvad er CO2-emissionerne for Hamborg til København af tog?
tog-rejsen fra Hamborg til København skaber 20kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Hamborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Hamborg

Internationale ruter fra Hamborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Hamborg

Hovedruter til København

Relaterede ruter

Andre populære ruter