Find et tog fra Holbæk til Frederiksberg

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 53,42 kr.
Rejse varighed 2 t 34 min
Forbindelser pr dag 220
Første afgang: 02:05
Sidste afgang 01:40
Afstand 51 km

Med virail de billigste togbilletter fra Holbæk til Frederiksberg.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Frederiksberg?

I gennemsnit tog billetter fra Holbæk til Frederiksberg omkostninger 61,88 kr., men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra 53,42 kr..

Tog fra Holbæk til Frederiksberg: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også DSB betjener toget rute Holbæk -. Frederiksberg

Tog fra Holbæk til Frederiksberg

Hvor lang tid vil det tage dig fra Holbæk til Frederiksberg med tog og hvornår togene forlader?

Mens det første tog til Frederiksberg blade på 02:05, er den sidste planlagt til 01:40. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 2 t 34 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Frederiksberg i 51 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Holbæk til Frederiksberg?

Togene kører Holbæk fra Holbæk St., Stenhus St. og ankommer til Carlsberg St., Fuglebakken St., Frederiksberg St. (Metro).

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.