Tog Leipzig - Flensborg priser fra 252,16 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Leipzig til Flensborg af tog

Rejsen fra Leipzig til Flensborg by tog er 430,61 km og tager 6 t. og 33 min.. Der er 94 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.17 og den sidste kl 23.44. Det er muligt at rejse fra Leipzig til Flensborg med tog for så lidt som 252,16 kr. eller så meget som 929,04 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 252,16 kr..

Laveste pris252,16 kr.
Rejsens varighed6 t. og 33 min.
Tilslutning pr. dag94
Laveste pris252,16 kr.
Højeste pris929,04 kr.
Første afgang01.17
Sidste afgang23.44
Afstand430,61 km
AfgangLeipzig
AnkomstFlensborg
TransportørerDB - Flughafen-Express (FEX), EuroCityMere

Tog Billetter fra Leipzig til Flensburg

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Leipzig til Flensburg

Billige tog billetter fra Leipzig til Flensborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Leipzig til Flensborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Leipzig til Flensborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Leipzig til Flensborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Leipzig til Flensburg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Leipzig til Flensborg

De billigste Leipzig - Flensborg togbilletter kan findes for så lavt som 143,63 kr., hvis du er heldig, eller 200,33 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 298,94 kr..

Find den bedste dag at rejse til Flensborg med tog

Når du rejser til Flensborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Eurocity (EC)-tog er specielt designet til korte og lange afstande, og forbinder større byer i forskellige europæiske lande som en del af de omfattende internationale togtjenester. Eurocity (EC)-tog drives af en række nationale jernbaneselskaber i hele Europa, herunder Deutsche Bahn (Tyskland), SNCF (Frankrig), Trenitalia (Italien), SBB (Schweiz) og ÖBB (Østrig). Eurocity (EC)-tjenesten tilbyder regelmæssige køreplaner og bekvemme forbindelser mellem prominente byer som Paris, Berlin, Milano og Wien.

Regional Express (Rex) er et australsk flyselskab, der driver planlagte regionale flyvninger til over 60 destinationer i hele Australien. Flyselskabet blev grundlagt i 2002 og har hovedkvarter i Mascot, New South Wales. Rex driver en flåde på over 60 fly, herunder Saab 340 turboprops og Boeing 737-800NG jetfly. Flyselskabets hovedfokus er på at levere flyrejser til overkommelige priser til regionale samfund med stor vægt på sikkerhed, pålidelighed og kundeservice. Rex tilbyder også et frequent flyer-program, Rex Business Flyer, og har partnerskaber med andre flyselskaber såsom Qantas og Virgin Australia.

Selvom de ikke er så hurtige som ICE-højhastighedstogene, kan Deutsche Bahns InterCity-tog prale af hastigheder på op til 200 km/t og tilbyder rummelige vogne og spisemuligheder. Disse tog kører på tværs af adskillige tyske ruter, såsom Köln-Hamburg, og strækker sig også til internationale destinationer, herunder Amsterdam og Luxembourg. Nogle ruter har endda dobbeltdækket tog.

Billettyper og faciliteter fra Leipzig til Flensborg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som EuroCity og DB - Intercity tilbyder, når du rejser fra Leipzig til Flensborg.

Second Class

Med Deutsche Bahns Eurocity-tog garanterer en andenklasses billet dig en mere overkommelig rejse. Under hele din rejse kan du få adgang til grundlæggende faciliteter såsom stikkontakter, aircondition og en barvogn.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

Hvis du ønsker at løfte din rejseoplevelse på et mere stille sted med yderligere tjenester såsom justerbare sæder, mere benplads, cateringservice og sædevalg, kan du vælge førsteklasses billetter på Deutsche Bahns Eurocity-tog.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Second Class

På SBB Intercity-tog er der ud over de grundlæggende bekvemmeligheder til anden klasses billet en familiezone, der er specielt designet til at tilbyde komfort for familier med børn. Bliver du sulten under rejsen, kan du nyde velsmagende måltider i restaurantvognen.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

First Class

I First Class af SBB Intercity kan du drage fordel af personlig stikkontakt, mere komfortable sæder og større bagagerum. Nogle IC-tog tilbyder også stillezoner og forretningsområder.
wifi Trådløst internet
quiet_zone Stille zone
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
food_and_drink Mad og drikke
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn tilføjer gradvist gratis WiFi til deres EC-tog.
power_sockets Strømstik open icon close icon
DB's EC-tog har nyligt opdaterede busser udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
På DB Eurocity-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Mobilitetstjenesten hjælper med på-, afstigning og togovergange. Derudover er personalet klar til at besvare eventuelle forespørgsler eller yde support for at sikre en problemfri rejse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På EC-tog kan du spise i restauranten ombord eller snuppe en hurtig bid fra bistroen. First Class-passagerer får gratis måltider ved deres sæde. DB tilbyder forskellige, lokale madmuligheder, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
DB's EC-tog kan nu prale af moderniserede vogne med aircondition.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Alle sæder i begge klasser har strømstik på DB IC-tog.
wifi Trådløst internet open icon close icon
Deutsche Bahn udruller gratis WiFi på deres IC-tog, hvor nogle allerede tilbyder tjenesten.
luggage Bagage open icon close icon
På IC-tog kan du medbringe enhver mængde bagage uden begrænsninger. Opbevar små poser enten i de overliggende stativer eller under dine sæder. Til større bagagegenstande skal du bruge stativerne, der findes i rummene eller tæt på yderdørene.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Deutsche Bahns mobilitetstjeneste yder assistance til på-, afstigning og togtransfer. Personalet står klar til at besvare spørgsmål og sikre en gnidningsløs tur.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
På DB IC-togene er der en restaurant til måltider eller en bistro til snacks. Du kan spise i bistroen eller på dit sæde. First Class passagerer får gratis mad ved deres plads. Menuen ændres, men har altid lokal mad, herunder vegetariske og veganske valg.
air_con Aircondition open icon close icon
Intercitytog har sektioner med aircondition.
bicycle Cykel open icon close icon
For IC-tog kræves en billet og reservation til cykler, inklusive reservationsomkostninger. Cykler opbevares typisk i andenklasses vogne, selvom dit sæde kan være et andet sted.
Tjenester ombord på EuroCity, DB - Regional Express, DB - Intercity fra Leipzig til Flensborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Leipzig til Flensborg med train.
Faciliteter EuroCity DB - Regional Express DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Stille zone check check cross check
wifi Trådløst internet check check check check
power_sockets Strømstik check check check check
luggage Bagage check cross check check
accessibility Tilgængelighed check check cross check
food_and_drink Mad og drikke check check check check
air_con Aircondition check check cross check
bicycle Cykel check check cross check
sleeper_couchette Sovende check check cross check

Leipzig til Flensborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
30.14kg
Bus
32.3kg
Fly
86.12kg
Bil
68.9kg
Hvad er CO2-emissionerne for Leipzig til Flensborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Leipzig og Flensborg er 30.14kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Leipzig og Flensborg? Ved at tage toget mellem Leipzig og Flensborg sparer du 55.98kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.16kg i forhold til bussen og 38.76kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Leipzig til Flensborg?
En tog-billet fra Leipzig til Flensborg er 603,32 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 252,16 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Leipzig til Flensborg?
Den billigste billet, du kan få fra Leipzig til Flensborg, er 252,16 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Leipzig og Flensborg ved tog?
Leipzig til Flensborg er 430,61 km.
Hvor længe varer tog mellem Leipzig og Flensborg?
Leipzig til Flensborg er i gennemsnit 6 t. og 33 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 22 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Leipzig til Flensborg?
Leipzig til Flensborg er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail DB - Flughafen-Express (FEX), EuroCity, DB - Regional Express, DB - Intercity, DB - InterCity Express (ICE) levere tjenester på denne rute.
Hvor mange tog om dagen går fra Leipzig til Flensborg?
Leipzig til Flensborg har i gennemsnit 94 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Leipzig til Flensborg?
Den tidligste tog fra Leipzig til Flensborg afgår ved 01.17. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Leipzig til Flensborg?
Den seneste tog fra Leipzig til Flensborg afgår ved 23.44. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Leipzig til Flensborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 252,16 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Leipzig til Flensborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Leipzig og Flensborg er 5 t. og 22 min..
Er der en direkte tog fra Leipzig til Flensborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Leipzig og Flensborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Leipzig til Flensborg af tog?
tog-rejsen fra Leipzig til Flensborg skaber 30.14kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Leipzig

Populære ruter

Weekendudflugter fra Leipzig

Internationale ruter fra Leipzig og nærliggende områder

Andre destinationer fra Leipzig

Hovedruter til Flensborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter