Tog Nibøl - Hamborg priser fra 75,65 kr.

Start fra
75,65 kr.
Opdage

Nibøl til Hamborg af tog

Rejsen fra Nibøl til Hamborg by tog er 155,43 km og tager 2 t. og 45 min.. Der er 43 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.01 og den sidste kl 23.01. Det er muligt at rejse fra Nibøl til Hamborg med tog for så lidt som 75,65 kr. eller så meget som 361,50 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 75,65 kr..

Laveste pris75,65 kr.
Rejsens varighed2 t. og 45 min.
Tilslutning pr. dag43
Laveste pris75,65 kr.
Højeste pris361,50 kr.
Første afgang00.01
Sidste afgang23.01
Afstand155,43 km
AfgangNibøl
AnkomstHamborg
Transportører

Billige flybilletter tog fra Nibøl til Hamborg på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Hamborg. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Nibøl til Hamborg, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Nibøl til Hamborg?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Nibøl til Hamborg er af 186,85 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Nibøl til Hamborg kan være omkring 75,65 kr..

Tog fra Nibøl til Hamborg: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem Nibøl og Hamborg.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Nibøl til Hamborg planlagt?

De tog, der kører mellem Nibøl og Hamborg tage 2 t. og 45 min.. Det første tog afgår kl 00.01, mens den sidste er ved 23.01 Det første tog til Hamborg blade på 00.01, mens den sidste på 23.01. I gennemsnit, rejsen varer 2 t. og 45 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Hamborg i 1 t. og 57 min..

I hvilke stationer kan du tage toget til Hamborg og hvor vil du ankommer?

Togene kører Nibøl fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Nibøl til Hamborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Nibøl til Hamborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Nibøl til Hamborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Nibøl til Hamborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Nibøl til Hamborg

De billigste Nibøl - Hamborg togbilletter kan findes for så lavt som 89,33 kr., hvis du er heldig, eller 145,98 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 196,74 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hamborg med tog

Når du rejser til Hamborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra Nibøl til Hamborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Nibøl til Hamborg med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

Nibøl til Hamborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
10.88kg
Bus
11.66kg
Fly
31.09kg
Bil
24.87kg
Hvad er CO2-emissionerne for Nibøl til Hamborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Nibøl og Hamborg er 10.88kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Nibøl og Hamborg? Ved at tage toget mellem Nibøl og Hamborg sparer du 20.21kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.78kg i forhold til bussen og 13.99kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Nibøl til Hamborg?
En tog-billet fra Nibøl til Hamborg er 186,85 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 75,65 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Nibøl til Hamborg?
Den billigste billet, du kan få fra Nibøl til Hamborg, er 75,65 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Nibøl og Hamborg ved tog?
Nibøl til Hamborg er 155,43 km.
Hvor længe varer tog mellem Nibøl og Hamborg?
Nibøl til Hamborg er i gennemsnit 2 t. og 45 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 57 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Nibøl til Hamborg?
Nibøl til Hamborg har i gennemsnit 43 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Nibøl til Hamborg?
Den tidligste tog fra Nibøl til Hamborg afgår ved 00.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Nibøl til Hamborg?
Den seneste tog fra Nibøl til Hamborg afgår ved 23.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Nibøl til Hamborg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 75,65 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Nibøl til Hamborg?
Der er i gennemsnit 22 fra Nibøl at gå til Hamborg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Nibøl til Hamborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Nibøl og Hamborg er 1 t. og 57 min..
Er der en direkte tog fra Nibøl til Hamborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Nibøl og Hamborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Nibøl til Hamborg af tog?
tog-rejsen fra Nibøl til Hamborg skaber 10.88kg CO2-emissioner.