Find et tog fra Ølstykke til Hvidovre

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Ølstykke til Hvidovre af tog

Rejsen fra Ølstykke til Hvidovre by tog er 25,23 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Ølstykke til Hvidovre med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand25,23 km
AfgangØlstykke
AnkomstHvidovre
Billige tog billetter fra Ølstykke til Hvidovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ølstykke til Hvidovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ølstykke til Hvidovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ølstykke til Hvidovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Ølstykke til Hvidovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.77kg
Bus
1.89kg
Fly
5.05kg
Bil
4.04kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ølstykke til Hvidovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ølstykke og Hvidovre er 1.77kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ølstykke og Hvidovre? Ved at tage toget mellem Ølstykke og Hvidovre sparer du 3.28kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.12kg i forhold til bussen og 2.27kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ølstykke og Hvidovre ved tog?
Ølstykke til Hvidovre er 25,23 km.
Er der en direkte tog fra Ølstykke til Hvidovre?
Ja, der er en direkte tog mellem Ølstykke og Hvidovre.
Hvad er CO2-emissionerne for Ølstykke til Hvidovre af tog?
tog-rejsen fra Ølstykke til Hvidovre skaber 1.77kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ølstykke

Populære ruter

Internationale ruter fra Ølstykke og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ølstykke

Hovedruter til Hvidovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter