Find et tog fra Vejle til Hillerød

Vejle til Hillerød af tog

Rejsen fra Vejle til Hillerød by tog er 174,63 km og tager 3 t. og 16 min.. Der er 23 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.15 og den sidste kl 22.15. Det er muligt at rejse fra Vejle til Hillerød med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 16 min.
Tilslutning pr. dag23
Første afgang01.15
Sidste afgang22.15
Afstand174,63 km
AfgangVejle
AnkomstHillerød
TransportørerDSB

Sammenlign bedste tog priserne fra Vejle til Hillerød.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Vejle til Hillerød?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Vejle til Hillerød til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Hillerød omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tage dig fra Vejle y til Hillerød med tog?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Vejle og Hillerød.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Vejle til Hillerød planlagt?

Det første tog til Hillerød blade på 01.15, mens den sidste på 22.15. For at komme fra Vejle til Hillerød med tog, skal du 3 t. og 16 min.. Mens det første tog til Hillerød blade på 01.15, er den sidste planlagt til 22.15. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t. og 16 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Hillerød i 2 t. og 49 min..

I hvilke stationer kan du tage toget til Hillerød og hvor vil du ankommer?

Togene kører Vejle fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Vejle til Hillerød
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Vejle til Hillerød.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Vejle til Hillerød, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Vejle til Hillerød.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Vejle til Hillerød

De billigste Vejle - Hillerød togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Hillerød med tog

Når du rejser til Hillerød med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Vejle til Hillerød
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Vejle til Hillerød med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Vejle til Hillerød CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
12.22kg
Bus
13.1kg
Fly
34.93kg
Bil
27.94kg
Hvad er CO2-emissionerne for Vejle til Hillerød med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Vejle og Hillerød er 12.22kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Vejle og Hillerød? Ved at tage toget mellem Vejle og Hillerød sparer du 22.71kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.88kg i forhold til bussen og 15.72kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Vejle og Hillerød ved tog?
Vejle til Hillerød er 174,63 km.
Hvor længe varer tog mellem Vejle og Hillerød?
Vejle til Hillerød er i gennemsnit 3 t. og 16 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 49 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Vejle til Hillerød?
Vejle til Hillerød har i gennemsnit 23 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Vejle til Hillerød?
Den tidligste tog fra Vejle til Hillerød afgår ved 01.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Vejle til Hillerød?
Den seneste tog fra Vejle til Hillerød afgår ved 22.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Vejle til Hillerød?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Vejle for at gå til Hillerød. Du kan gå fra Vejle St., og du kan nå frem til Hilleroed st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Vejle til Hillerød af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Vejle og Hillerød er 2 t. og 49 min..
Er der en direkte tog fra Vejle til Hillerød?
Ja, der er en direkte tog mellem Vejle og Hillerød.
Hvad er CO2-emissionerne for Vejle til Hillerød af tog?
tog-rejsen fra Vejle til Hillerød skaber 12.22kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Vejle

Populære ruter

Weekendudflugter fra Vejle

Internationale ruter fra Vejle og nærliggende områder

Andre destinationer fra Vejle

Hovedruter til Hillerød

Relaterede ruter

Andre populære ruter