Find et tog fra Viborg til Nykøbing Falster

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Viborg til Nykøbing Falster af tog

Rejsen fra Viborg til Nykøbing Falster by tog er 243,5 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Viborg til Nykøbing Falster med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand243,5 km
AfgangViborg
AnkomstNykøbing Falster
Billige tog billetter fra Viborg til Nykøbing Falster
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Viborg til Nykøbing Falster.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Viborg til Nykøbing Falster, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Viborg til Nykøbing Falster.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Viborg til Nykøbing Falster CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
17.05kg
Bus
18.26kg
Fly
48.7kg
Bil
38.96kg
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Nykøbing Falster med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Viborg og Nykøbing Falster er 17.05kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Viborg og Nykøbing Falster? Ved at tage toget mellem Viborg og Nykøbing Falster sparer du 31.65kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.21kg i forhold til bussen og 21.91kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Viborg og Nykøbing Falster ved tog?
Viborg til Nykøbing Falster er 243,5 km.
Er der en direkte tog fra Viborg til Nykøbing Falster?
Ja, der er en direkte tog mellem Viborg og Nykøbing Falster.
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Nykøbing Falster af tog?
tog-rejsen fra Viborg til Nykøbing Falster skaber 17.05kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Viborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Viborg

Internationale ruter fra Viborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Viborg

Hovedruter til Nykøbing Falster

Andre populære ruter