Find et tog fra Viborg til Næstved

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Viborg til Næstved af tog

Rejsen fra Viborg til Næstved by tog er 200,68 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Viborg til Næstved med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand200,68 km
AfgangViborg
AnkomstNæstved
Billige tog billetter fra Viborg til Næstved
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Viborg til Næstved.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Viborg til Næstved, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Viborg til Næstved.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Viborg til Næstved CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.05kg
Bus
15.05kg
Fly
40.14kg
Bil
32.11kg
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Næstved med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Viborg og Næstved er 14.05kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Viborg og Næstved? Ved at tage toget mellem Viborg og Næstved sparer du 26.09kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1kg i forhold til bussen og 18.06kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Viborg og Næstved ved tog?
Viborg til Næstved er 200,68 km.
Er der en direkte tog fra Viborg til Næstved?
Ja, der er en direkte tog mellem Viborg og Næstved.
Hvad er CO2-emissionerne for Viborg til Næstved af tog?
tog-rejsen fra Viborg til Næstved skaber 14.05kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Viborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Viborg

Internationale ruter fra Viborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Viborg

Hovedruter til Næstved

Relaterede ruter

Andre populære ruter