Bus Berlin - Basel priser fra 500,52 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
500,52 kr.

Berlin til Basel af bus

Rejsen fra Berlin til Basel by bus er 692,17 km og tager 13 t. og 2 min.. Der er 3 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.20 og den sidste kl 15.28. Det er muligt at rejse fra Berlin til Basel med bus for så lidt som 500,52 kr. eller så meget som 731,11 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 500,52 kr..

Laveste pris500,52 kr.
Rejsens varighed13 t. og 2 min.
Tilslutning pr. dag3
Laveste pris500,52 kr.
Højeste pris731,11 kr.
Første afgang07.20
Sidste afgang15.28
Afstand692,17 km
AfgangBerlin
AnkomstBasel
TransportørerTER, FlixTrain

Bus Billetter fra Berlin til Basel

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Berlin til Basel

Billige bus billetter fra Berlin til Basel
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Berlin til Basel.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Berlin til Basel, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Berlin til Basel.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Berlin til Basel rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Berlin til Basel

De billigste Berlin - Basel busbilletter kan findes for så lavt som 325,65 kr., hvis du er heldig, eller 416,25 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 565,24 kr..

Find den bedste dag at rejse til Basel med bus

Når du rejser til Basel med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

SNCF, det franske nationale jernbaneselskab, tilbyder TER, en omfattende regional togforbindelse. TER-tog (Transport Express Regional) forbinder byer og landsbyer i regioner i Frankrig og tilbyder lokal transport til pendlere og turister, når de udforsker den regionale kultur, landskab og attraktioner gennem dets enorme netværk af regionale ruter. TER-tog er langsommere end højhastighedstogene, men tilbyder et mere overkommeligt og komfortabelt alternativ til kortere rejser inden for regionerne.

Billettyper og faciliteter fra Berlin til Basel

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain og TER tilbyder, når du rejser fra Berlin til Basel.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Standard

TER togbilletter har en fast "Tarif Normal"-takst og er gyldige for en enkelt rejse indtil midnat dagen efter validering i perronstempelautomater. Nogle regioner kan tilbyde lavprisrabatter.
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
air_con Aircondition
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
wifi Trådløst internet open icon close icon
TER-tog er i øjeblikket uden WiFi-tjenester.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Moderne TER-tog er udstyret med stikkontakter.
luggage Bagage open icon close icon
TER-tog har ingen begrænsninger på størrelsen af tasker, så længe de er inden for din personlige håndteringsevne og kan passe i udpegede bagageområder.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
Accès TER' tilbyder specialiseret assistance til passagerer med handicap eller nedsat mobilitet, hvilket sikrer en problemfri rejseoplevelse.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
TER-tog tilbyder ikke catering ombord; overveje at medbringe dine forfriskninger.
bicycle Cykel open icon close icon
Det er gratis at rejse med en cykel på TER-tog, bare hæng den eller opbevar den på udpegede områder efter først-til-mølle-princippet, booking er ikke tilgængelig.
Tjenester ombord på TER, FlixTrain, FlixBus fra Berlin til Basel
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Berlin til Basel med bus.
Faciliteter TER FlixTrain FlixBus
wifi Trådløst internet check check check
power_sockets Strømstik check check check
luggage Bagage check check check
food_and_drink Mad og drikke check check check
quiet_zone Stille zone cross check cross
accessibility Tilgængelighed cross check cross
air_con Aircondition cross check check
bicycle Cykel cross check cross
sleeper_couchette Sovende cross check cross

Berlin til Basel CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
48.45kg
Bus
51.91kg
Fly
138.43kg
Bil
110.75kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Berlin til Basel?
En bus-billet fra Berlin til Basel er 616,04 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 500,52 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Berlin til Basel?
Den billigste billet, du kan få fra Berlin til Basel, er 500,52 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Berlin og Basel ved bus?
Berlin til Basel er 692,17 km.
Hvor længe varer bus mellem Berlin og Basel?
Berlin til Basel er i gennemsnit 13 t. og 2 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 17 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Berlin til Basel?
Berlin til Basel er dækket af 2 operatør(er). Du kan finde på Virail TER, FlixTrain, FlixBus levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Berlin til Basel?
Berlin til Basel har i gennemsnit 3 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Berlin til Basel?
Den tidligste bus fra Berlin til Basel afgår ved 07.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Berlin til Basel?
Den seneste bus fra Berlin til Basel afgår ved 15.28. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Berlin til Basel?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 500,52 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Berlin til Basel af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Berlin og Basel er 11 t. og 17 min..
Er der en direkte bus fra Berlin til Basel?
Ja, der er en direkte bus mellem Berlin og Basel.
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Basel af bus?
bus-rejsen fra Berlin til Basel skaber 51.91kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Berlin

Populære ruter

Weekendudflugter fra Berlin

Internationale ruter fra Berlin og nærliggende områder

Andre destinationer fra Berlin

Relaterede ruter

Andre populære ruter