Bus Berlin - Braunschweig priser fra 75,13 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

Berlin til Braunschweig af bus

Rejsen fra Berlin til Braunschweig by bus er 197,98 km og tager 3 t. og 12 min.. Der er 11 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.10 og den sidste kl 22.50. Det er muligt at rejse fra Berlin til Braunschweig med bus for så lidt som 75,13 kr. eller så meget som 537,19 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 75,13 kr..

Laveste pris75,13 kr.
Rejsens varighed3 t. og 12 min.
Tilslutning pr. dag11
Laveste pris75,13 kr.
Højeste pris537,19 kr.
Første afgang02.10
Sidste afgang22.50
Afstand197,98 km
AfgangBerlin
AnkomstBraunschweig
TransportørerFlixBus, FlixBus DACH GmbHMere

Bus Billetter fra Berlin til Brunswick

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Berlin til Brunswick

Billige bus billetter fra Berlin til Braunschweig
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Berlin til Braunschweig.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Berlin til Braunschweig, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Berlin til Braunschweig.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Berlin til Brunswick rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 71,78 kr. til 148,25 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 52% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Berlin til Braunschweig

De billigste Berlin - Braunschweig busbilletter kan findes for så lavt som 113,21 kr., hvis du er heldig, eller 140,41 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 171,01 kr..

Find den bedste dag at rejse til Braunschweig med bus

Når du rejser til Braunschweig med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Billettyper og faciliteter fra Berlin til Braunschweig

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra Berlin til Braunschweig.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på FlixBus, FlixTrain fra Berlin til Braunschweig
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Berlin til Braunschweig med bus.
Faciliteter FlixBus FlixTrain
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
quiet_zone Stille zone cross check
accessibility Tilgængelighed cross check
bicycle Cykel cross check
sleeper_couchette Sovende cross check

Berlin til Braunschweig CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
13.86kg
Bus
14.85kg
Fly
39.6kg
Bil
31.68kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Berlin til Braunschweig?
En bus-billet fra Berlin til Braunschweig er 162,53 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 75,13 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Berlin til Braunschweig?
Den billigste billet, du kan få fra Berlin til Braunschweig, er 75,13 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Berlin og Braunschweig ved bus?
Berlin til Braunschweig er 197,98 km.
Hvor længe varer bus mellem Berlin og Braunschweig?
Berlin til Braunschweig er i gennemsnit 3 t. og 12 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 2 t. og 40 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Berlin til Braunschweig?
Berlin til Braunschweig er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixTrain, FlixBus Polska sp. z.o.o. levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Berlin til Braunschweig?
Berlin til Braunschweig har i gennemsnit 11 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Berlin til Braunschweig?
Den tidligste bus fra Berlin til Braunschweig afgår ved 02.10. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Berlin til Braunschweig?
Den seneste bus fra Berlin til Braunschweig afgår ved 22.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Berlin til Braunschweig?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 75,13 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Berlin til Braunschweig?
Der er i gennemsnit 11 fra Berlin at gå til Braunschweig.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Berlin til Braunschweig af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Berlin og Braunschweig er 2 t. og 40 min..
Er der en direkte bus fra Berlin til Braunschweig?
Ja, der er en direkte bus mellem Berlin og Braunschweig.
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Braunschweig af bus?
bus-rejsen fra Berlin til Braunschweig skaber 14.85kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Berlin

Populære ruter

Weekendudflugter fra Berlin

Internationale ruter fra Berlin og nærliggende områder

Andre destinationer fra Berlin

Hovedruter til Braunschweig

Relaterede ruter

Andre populære ruter