Bus Berlin - Nürnberg priser fra 117,30 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

199,49 kr.
160,15 kr.
260,27 kr.

Berlin til Nürnberg af bus

Rejsen fra Berlin til Nürnberg by bus er 378,81 km og tager 6 t. og 15 min.. Der er 17 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.25 og den sidste kl 23.30. Det er muligt at rejse fra Berlin til Nürnberg med bus for så lidt som 117,30 kr. eller så meget som 520,53 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 117,30 kr..

Laveste pris117,30 kr.
Rejsens varighed6 t. og 15 min.
Tilslutning pr. dag17
Laveste pris117,30 kr.
Højeste pris520,53 kr.
Første afgang07.25
Sidste afgang23.30
Afstand378,81 km
AfgangBerlin
AnkomstNürnberg
TransportørerFlixBus, FlixBus DACH GmbHMere

Bus Billetter fra Berlin til Nuremberg

Afgangsdato
lørdag den 18. maj 2024

Sammenlign priser og billetter fra Berlin til Nuremberg

Billige bus billetter fra Berlin til Nürnberg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Berlin til Nürnberg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Berlin til Nürnberg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Berlin til Nürnberg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Berlin til Nuremberg rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Busselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 88,81 kr. til 234,23 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 62% på din rejse!

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra Berlin til Nürnberg

De billigste Berlin - Nürnberg busbilletter kan findes for så lavt som 151,96 kr., hvis du er heldig, eller 186,77 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 285,04 kr..

Find den bedste dag at rejse til Nürnberg med bus

Når du rejser til Nürnberg med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Billettyper og faciliteter fra Berlin til Nürnberg

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra Berlin til Nürnberg.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på FlixBus, FlixTrain fra Berlin til Nürnberg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Berlin til Nürnberg med bus.
Faciliteter FlixBus FlixTrain
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
quiet_zone Stille zone cross check
accessibility Tilgængelighed cross check
bicycle Cykel cross check
sleeper_couchette Sovende cross check

Berlin til Nürnberg CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
26.52kg
Bus
28.41kg
Fly
75.76kg
Bil
60.61kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra Berlin til Nürnberg?
En bus-billet fra Berlin til Nürnberg er 220,40 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 117,30 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Berlin til Nürnberg?
Den billigste billet, du kan få fra Berlin til Nürnberg, er 117,30 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Berlin og Nürnberg ved bus?
Berlin til Nürnberg er 378,81 km.
Hvor længe varer bus mellem Berlin og Nürnberg?
Berlin til Nürnberg er i gennemsnit 6 t. og 15 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 5 t. og 10 min..
Hvilke virksomheder opererer fra Berlin til Nürnberg?
Berlin til Nürnberg er dækket af 3 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixTrain, FlixBus Polska sp. z.o.o. levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra Berlin til Nürnberg?
Berlin til Nürnberg har i gennemsnit 17 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra Berlin til Nürnberg?
Den tidligste bus fra Berlin til Nürnberg afgår ved 07.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra Berlin til Nürnberg?
Den seneste bus fra Berlin til Nürnberg afgår ved 23.30. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Berlin til Nürnberg?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 117,30 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Berlin til Nürnberg?
Der er i gennemsnit 14 fra Berlin at gå til Nürnberg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Berlin til Nürnberg af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem Berlin og Nürnberg er 5 t. og 10 min..
Er der en direkte bus fra Berlin til Nürnberg?
Ja, der er en direkte bus mellem Berlin og Nürnberg.
Hvad er CO2-emissionerne for Berlin til Nürnberg af bus?
bus-rejsen fra Berlin til Nürnberg skaber 28.41kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Berlin

Populære ruter

Weekendudflugter fra Berlin

Internationale ruter fra Berlin og nærliggende områder

Andre destinationer fra Berlin

Hovedruter til Nürnberg

Relaterede ruter

Andre populære ruter