Find et tog fra Esbjerg til Buddinge

16-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Esbjerg til Buddinge af tog

Rejsen fra Esbjerg til Buddinge by tog er 255,78 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Esbjerg til Buddinge med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand255,78 km
AfgangEsbjerg
AnkomstBuddinge
Billige tog billetter fra Esbjerg til Buddinge
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Esbjerg til Buddinge.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Esbjerg til Buddinge, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Esbjerg til Buddinge.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Esbjerg til Buddinge CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
17.9kg
Bus
19.18kg
Fly
51.16kg
Bil
40.93kg
Hvad er CO2-emissionerne for Esbjerg til Buddinge med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Esbjerg og Buddinge er 17.9kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Esbjerg og Buddinge? Ved at tage toget mellem Esbjerg og Buddinge sparer du 33.26kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.28kg i forhold til bussen og 23.03kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Esbjerg og Buddinge ved tog?
Esbjerg til Buddinge er 255,78 km.
Er der en direkte tog fra Esbjerg til Buddinge?
Ja, der er en direkte tog mellem Esbjerg og Buddinge.
Hvad er CO2-emissionerne for Esbjerg til Buddinge af tog?
tog-rejsen fra Esbjerg til Buddinge skaber 17.9kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Esbjerg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Esbjerg

Internationale ruter fra Esbjerg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Esbjerg

Hovedruter til Buddinge

Andre populære ruter