Find et tog fra Herning til Middelfart

23-06-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Middelfart af tog

Rejsen fra Herning til Middelfart by tog er 84,92 km og tager 2 t. og 17 min.. Der er 19 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.56 og den sidste kl 23.29. Det er muligt at rejse fra Herning til Middelfart med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed2 t. og 17 min.
Tilslutning pr. dag19
Første afgang04.56
Sidste afgang23.29
Afstand84,92 km
AfgangHerning
AnkomstMiddelfart
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Herning til Middelfart.

Virail gør hver tur lettere: det eneste, du skal gøre, er at angive datoen for din rejse fra Herning til Middelfart. Bagefter vil du være i stand til at finde den perfekte løsning for din rejse ved at filtrere og sortere resultaterne efter pris og afgang. Virail vil også automatisk omdirigere dig til udbyderens hjemmeside for at fuldføre din booking.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Middelfart?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Herning til Middelfart er af . Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Herning til Middelfart kan være omkring .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Herning til Middelfart?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Herning til Middelfart tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra Herning til Middelfart og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem Herning og Middelfart tage 2 t. og 17 min.. Det første tog afgår kl 04.56, mens den sidste er ved 23.29 Det første tog til Middelfart blade på 04.56, mens den sidste på 23.29. I gennemsnit, rejsen varer 2 t. og 17 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Middelfart i 1 t. og 35 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Herning - Middelfart?

De tog til Middelfart vil efterlade fra Herning st,Herning Messecenter st og vil ankomme til Middelfart st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Middelfart
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Middelfart.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Middelfart, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Middelfart.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Middelfart

De billigste Herning - Middelfart togbilletter kan findes for så lavt som 25,89 kr., hvis du er heldig, eller 144,23 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 300,73 kr..

Find den bedste dag at rejse til Middelfart med tog

Når du rejser til Middelfart med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Middelfart
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Middelfart med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Middelfart CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
5.94kg
Bus
6.37kg
Fly
16.98kg
Bil
13.59kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Middelfart med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Middelfart er 5.94kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Middelfart? Ved at tage toget mellem Herning og Middelfart sparer du 11.04kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.43kg i forhold til bussen og 7.65kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Middelfart ved tog?
Herning til Middelfart er 84,92 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Middelfart?
Herning til Middelfart er i gennemsnit 2 t. og 17 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 1 t. og 35 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Middelfart?
Herning til Middelfart har i gennemsnit 19 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Middelfart?
Den tidligste tog fra Herning til Middelfart afgår ved 04.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Middelfart?
Den seneste tog fra Herning til Middelfart afgår ved 23.29. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Middelfart af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Middelfart er 1 t. og 35 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Middelfart?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Middelfart.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Middelfart af tog?
tog-rejsen fra Herning til Middelfart skaber 5.94kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Middelfart

Relaterede ruter

Andre populære ruter