Find et tog fra Herning til Viby

Herning til Viby af tog

Rejsen fra Herning til Viby by tog er 201,63 km og tager 3 t. og 57 min.. Der er 26 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.56 og den sidste kl 22.58. Det er muligt at rejse fra Herning til Viby med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed3 t. og 57 min.
Tilslutning pr. dag26
Første afgang04.56
Sidste afgang22.58
Afstand201,63 km
AfgangHerning
AnkomstViby
Transportører

Billige flybilletter tog fra Herning til Viby på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de togbilletter fra Herning til Viby?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Herning til Viby til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Viby omkostninger i gennemsnit .

Tog fra Herning til Viby: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Herning og Viby.

Hvor lang tid tager det fra Herning til Viby og hvornår togene forlader?

Det første tog til Viby blade på 04.56, mens den sidste på 22.58. For at komme fra Herning til Viby med tog, skal du 3 t. og 57 min.. Med de hurtigste forbindelser vil du være i Viby i 3 t. og 20 min., men i gennemsnit tager 3 t. og 57 min.. Den første tog ledes til Vibyy er på 04.56, mens den sidste blade Herning på 22.58.

Hvilke stationer gør togene til Viby orlov fra?

Togene kører Herning fra og ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Viby
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Viby.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Viby, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Viby.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Viby

De billigste Herning - Viby togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Viby med tog

Når du rejser til Viby med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Viby
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Viby med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Viby CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.11kg
Bus
15.12kg
Fly
40.33kg
Bil
32.26kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Viby med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Viby er 14.11kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Viby? Ved at tage toget mellem Herning og Viby sparer du 26.22kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.01kg i forhold til bussen og 18.15kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Viby ved tog?
Herning til Viby er 201,63 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Viby?
Herning til Viby er i gennemsnit 3 t. og 57 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 20 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Viby?
Herning til Viby har i gennemsnit 26 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Viby?
Den tidligste tog fra Herning til Viby afgår ved 04.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Viby?
Den seneste tog fra Herning til Viby afgår ved 22.58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Viby af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Viby er 3 t. og 20 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Viby?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Viby.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Viby af tog?
tog-rejsen fra Herning til Viby skaber 14.11kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Viby

Andre populære ruter