Tog New York - Buffalo priser fra 506,03 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

New York til Buffalo af tog

Rejsen fra New York til Buffalo by tog er 471,01 km og tager 9 t. og 14 min.. Der er 1 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.15 og den sidste kl 23.35. Det er muligt at rejse fra New York til Buffalo med tog for så lidt som 506,03 kr. eller så meget som 1.271,95 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 506,03 kr..

Laveste pris506,03 kr.
Rejsens varighed9 t. og 14 min.
Tilslutning pr. dag1
Laveste pris506,03 kr.
Højeste pris1.271,95 kr.
Første afgang07.15
Sidste afgang23.35
Afstand471,01 km
AfgangNew York
AnkomstBuffalo
TransportørerAmtrak

Tog Billetter fra New York, NY til Buffalo, NY

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

De bedste tilbud til dit tog fra New York til Buffalo på virail.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Buffalo?

Ved booking i forvejen, kan du finde billige togbilletter fra New York til Buffalo fra 506,03 kr.. Men togbilletter til denne rute omkostninger i gennemsnit omkring 675,62 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra New York til Buffalo med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem New York og Buffalo.

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Buffalo med tog?

De tog, der kører mellem New York og Buffalo tage 9 t. og 14 min.. Det første tog afgår kl 07.15, mens den sidste er ved 23.35 Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 9 t. og 14 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Buffalo i 8 t. og 14 min.. Det første tog kører fra New York på 07.15, mens den sidste blade på 23.35.

I hvilke stationer kan du tage toget til Buffalo og hvor vil du ankommer?

De tog til Buffalo vil efterlade fra Newark Liberty Airport Station,New York Port Authority,John F. Kennedy International Airport, JFK,LaGuardia Airport (LGA),New York Penn Station og vil ankomme til Buffalo Ellicott St,Buffalo Niagara Intl Airport.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra New York, NY til Buffalo, NY

Billige tog billetter fra New York til Buffalo
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra New York til Buffalo.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra New York til Buffalo, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra New York til Buffalo.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille New York, NY til Buffalo, NY rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 506,03 kr. til 982,08 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 48% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra New York til Buffalo

De billigste New York - Buffalo togbilletter kan findes for så lavt som 363,81 kr., hvis du er heldig, eller 597,16 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 813,45 kr..

Find den bedste dag at rejse til Buffalo med tog

Når du rejser til Buffalo med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra New York til Buffalo
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra New York til Buffalo med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

New York til Buffalo CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
32.97kg
Bus
35.33kg
Fly
94.2kg
Bil
75.36kg
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Buffalo med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem New York og Buffalo er 32.97kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem New York og Buffalo? Ved at tage toget mellem New York og Buffalo sparer du 61.23kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.36kg i forhold til bussen og 42.39kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra New York til Buffalo?
En tog-billet fra New York til Buffalo er 675,62 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 506,03 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra New York til Buffalo?
Den billigste billet, du kan få fra New York til Buffalo, er 506,03 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem New York og Buffalo ved tog?
New York til Buffalo er 471,01 km.
Hvor længe varer tog mellem New York og Buffalo?
New York til Buffalo er i gennemsnit 9 t. og 14 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 8 t. og 14 min..
Hvor mange tog om dagen går fra New York til Buffalo?
New York til Buffalo har i gennemsnit 1 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra New York til Buffalo?
Den tidligste tog fra New York til Buffalo afgår ved 07.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra New York til Buffalo?
Den seneste tog fra New York til Buffalo afgår ved 23.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra New York til Buffalo?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 506,03 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvor mange direkte forbindelser går fra New York til Buffalo?
Der er i gennemsnit 1 fra New York at gå til Buffalo.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem New York til Buffalo af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem New York og Buffalo er 8 t. og 14 min..
Er der en direkte tog fra New York til Buffalo?
Ja, der er en direkte tog mellem New York og Buffalo.
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Buffalo af tog?
tog-rejsen fra New York til Buffalo skaber 32.97kg CO2-emissioner.