Tog New York - Burlington, Vermont priser fra 567,76 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

New York til Burlington, Vermont af tog

Rejsen fra New York til Burlington, Vermont by tog er 423,76 km og tager 28 t. og 11 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 10.20 og den sidste kl 23.35. Det er muligt at rejse fra New York til Burlington, Vermont med tog for så lidt som 567,76 kr. eller så meget som 914,09 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 567,76 kr..

Laveste pris567,76 kr.
Rejsens varighed28 t. og 11 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris567,76 kr.
Højeste pris914,09 kr.
Første afgang10.20
Sidste afgang23.35
Afstand423,76 km
AfgangNew York
AnkomstBurlington, Vermont
TransportørerAmtrak

Tog Billetter fra New York, NY til Burlington, VT

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

De bedste tilbud til dit tog fra New York til Burlington, Vermont på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Burlington, Vermont. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra New York til Burlington, Vermont, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra New York til Burlington, Vermont?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra New York til Burlington, Vermont er af 662,83 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra New York til Burlington, Vermont kan være omkring 567,76 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra New York til Burlington, Vermont med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem New York og Burlington, Vermont.

Hvornår er frøtse og sidste tog fra New York til Burlington, Vermont planlagt?

De tog, der kører mellem New York og Burlington, Vermont tage 28 t. og 11 min.. Det første tog afgår kl 10.20, mens den sidste er ved 23.35 Det første tog til Burlington, Vermont blade på 10.20, mens den sidste på 23.35. I gennemsnit, rejsen varer 28 t. og 11 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Burlington, Vermont i 7 t. og 47 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i New York og Burlington, Vermont?

Togene kører New York fra New York Penn Station,LaGuardia Airport (LGA),Newark Liberty Airport Station,John F. Kennedy International Airport, JFK,New York Port Authority og ankommer til Burlington Airport.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra New York, NY til Burlington, VT

Billige tog billetter fra New York til Burlington, Vermont
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra New York til Burlington, Vermont.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra New York til Burlington, Vermont, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra New York til Burlington, Vermont.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille New York, NY til Burlington, VT rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 580,19 kr. til 794,56 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 27% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra New York til Burlington, Vermont

De billigste New York - Burlington, Vermont togbilletter kan findes for så lavt som 238,17 kr., hvis du er heldig, eller 558,06 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 800,21 kr..

Find den bedste dag at rejse til Burlington, Vermont med tog

Når du rejser til Burlington, Vermont med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra New York til Burlington, Vermont
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra New York til Burlington, Vermont med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

New York til Burlington, Vermont CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
29.66kg
Bus
31.78kg
Fly
84.75kg
Bil
67.8kg
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Burlington, Vermont med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem New York og Burlington, Vermont er 29.66kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem New York og Burlington, Vermont? Ved at tage toget mellem New York og Burlington, Vermont sparer du 55.09kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 2.12kg i forhold til bussen og 38.14kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra New York til Burlington, Vermont?
En tog-billet fra New York til Burlington, Vermont er 662,83 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 567,76 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra New York til Burlington, Vermont?
Den billigste billet, du kan få fra New York til Burlington, Vermont, er 567,76 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem New York og Burlington, Vermont ved tog?
New York til Burlington, Vermont er 423,76 km.
Hvor længe varer tog mellem New York og Burlington, Vermont?
New York til Burlington, Vermont er i gennemsnit 28 t. og 11 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 47 min..
Hvor mange tog om dagen går fra New York til Burlington, Vermont?
New York til Burlington, Vermont har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra New York til Burlington, Vermont?
Den tidligste tog fra New York til Burlington, Vermont afgår ved 10.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra New York til Burlington, Vermont?
Den seneste tog fra New York til Burlington, Vermont afgår ved 23.35. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra New York til Burlington, Vermont?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 567,76 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem New York til Burlington, Vermont af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem New York og Burlington, Vermont er 7 t. og 47 min..
Er der en direkte tog fra New York til Burlington, Vermont?
Ja, der er en direkte tog mellem New York og Burlington, Vermont.
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Burlington, Vermont af tog?
tog-rejsen fra New York til Burlington, Vermont skaber 29.66kg CO2-emissioner.