Tog New York - Little Rock priser fra 1.621,55 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

New York til Little Rock af tog

Rejsen fra New York til Little Rock by tog er 1.737,17 km og tager 43 t. og 49 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 02.22 og den sidste kl 21.15. Det er muligt at rejse fra New York til Little Rock med tog for så lidt som 1.621,55 kr. eller så meget som 6.629,97 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.621,55 kr..

Laveste pris1.621,55 kr.
Rejsens varighed43 t. og 49 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris1.621,55 kr.
Højeste pris6.629,97 kr.
Første afgang02.22
Sidste afgang21.15
Afstand1.737,17 km
AfgangNew York
AnkomstLittle Rock
TransportørerAmtrak

Tog Billetter fra New York til Little Rock

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Med virail de billigste togbilletter fra New York til Little Rock.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra New York til Little Rock?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra New York til Little Rock er af 2.699,43 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra New York til Little Rock kan være omkring 1.621,55 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra New York til Little Rock med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra New York til Little Rock tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra New York til Little Rock og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 43 t. og 49 min. at nå Little Rock. Den tidligste Toget kører New York på 02.22, mens den sidste blade på 21.15. Mens det første tog til Little Rock blade på 02.22, er den sidste planlagt til 21.15. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 43 t. og 49 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Little Rock i 35 t. og 22 min..

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen New York - Little Rock?

Togene kører New York fra John F. Kennedy International Airport, JFK,LaGuardia Airport (LGA),Newark Liberty Airport Station,New York Penn Station,New York Port Authority og ankommer til Little Rock AR - Union Station (LRK),Adams Field.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra New York til Little Rock

Billige tog billetter fra New York til Little Rock
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra New York til Little Rock.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra New York til Little Rock, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra New York til Little Rock.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille New York til Little Rock rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra New York til Little Rock

De billigste New York - Little Rock togbilletter kan findes for så lavt som 271,20 kr., hvis du er heldig, eller 479,86 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 796,94 kr..

Find den bedste dag at rejse til Little Rock med tog

Når du rejser til Little Rock med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra New York til Little Rock
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra New York til Little Rock med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

New York til Little Rock CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
121.6kg
Bus
130.29kg
Fly
347.43kg
Bil
277.95kg
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Little Rock med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem New York og Little Rock er 121.6kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem New York og Little Rock? Ved at tage toget mellem New York og Little Rock sparer du 225.83kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 8.69kg i forhold til bussen og 156.35kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra New York til Little Rock?
En tog-billet fra New York til Little Rock er 2.699,43 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.621,55 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra New York til Little Rock?
Den billigste billet, du kan få fra New York til Little Rock, er 1.621,55 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem New York og Little Rock ved tog?
New York til Little Rock er 1.737,17 km.
Hvor længe varer tog mellem New York og Little Rock?
New York til Little Rock er i gennemsnit 43 t. og 49 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 35 t. og 22 min..
Hvor mange tog om dagen går fra New York til Little Rock?
New York til Little Rock har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra New York til Little Rock?
Den tidligste tog fra New York til Little Rock afgår ved 02.22. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra New York til Little Rock?
Den seneste tog fra New York til Little Rock afgår ved 21.15. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra New York til Little Rock?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 1.621,55 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem New York til Little Rock af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem New York og Little Rock er 35 t. og 22 min..
Er der en direkte tog fra New York til Little Rock?
Ja, der er en direkte tog mellem New York og Little Rock.
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Little Rock af tog?
tog-rejsen fra New York til Little Rock skaber 121.6kg CO2-emissioner.