Tog New York - Galveston priser fra 1.128,31 kr.

20-04-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com
Start fra
1.128,31 kr.

New York til Galveston af tog

Rejsen fra New York til Galveston by tog er 2.272,77 km og tager 51 t. og 22 min.. Der er 5 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.45 og den sidste kl 21.00. Det er muligt at rejse fra New York til Galveston med tog for så lidt som 1.128,31 kr. eller så meget som 2.449,06 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.128,31 kr..

Laveste pris1.128,31 kr.
Rejsens varighed51 t. og 22 min.
Tilslutning pr. dag5
Laveste pris1.128,31 kr.
Højeste pris2.449,06 kr.
Første afgang00.45
Sidste afgang21.00
Afstand2.272,77 km
AfgangNew York
AnkomstGalveston
TransportørerAmtrak

Billige flybilletter tog fra New York til Galveston på virail.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Galveston. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra New York til Galveston, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra New York til Galveston?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra New York til Galveston er af 1.464,60 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra New York til Galveston kan være omkring 1.128,31 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra New York til Galveston?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra New York til Galveston tilbydes af .

Hvor lang tid tager det fra New York til Galveston og hvornår togene forlader?

Det vil tage dig 51 t. og 22 min. at nå Galveston. Den tidligste Toget kører New York på 00.45, mens den sidste blade på 21.00. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 51 t. og 22 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Galveston i 47 t. og 0 min.. Det første tog kører fra New York på 00.45, mens den sidste blade på 21.00.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra New York til Galveston?

Togene til Galveston forlade New York fra Newark Liberty Airport Station,LaGuardia Airport (LGA),New York Port Authority,New York Penn Station,John F. Kennedy International Airport, JFK og ankommer i Galveston TX (GLS).

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra New York til Galveston
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra New York til Galveston.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra New York til Galveston, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra New York til Galveston.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra New York til Galveston

De billigste New York - Galveston togbilletter kan findes for så lavt som 575,28 kr., hvis du er heldig, eller 702,58 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 845,96 kr..

Find den bedste dag at rejse til Galveston med tog

Når du rejser til Galveston med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra New York til Galveston
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra New York til Galveston med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

New York til Galveston CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
159.09kg
Bus
170.46kg
Fly
454.55kg
Bil
363.64kg
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Galveston med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem New York og Galveston er 159.09kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem New York og Galveston? Ved at tage toget mellem New York og Galveston sparer du 295.46kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 11.37kg i forhold til bussen og 204.55kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra New York til Galveston?
En tog-billet fra New York til Galveston er 1.464,60 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.128,31 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra New York til Galveston?
Den billigste billet, du kan få fra New York til Galveston, er 1.128,31 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem New York og Galveston ved tog?
New York til Galveston er 2.272,77 km.
Hvor længe varer tog mellem New York og Galveston?
New York til Galveston er i gennemsnit 51 t. og 22 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 47 t. og 0 min..
Hvor mange tog om dagen går fra New York til Galveston?
New York til Galveston har i gennemsnit 5 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra New York til Galveston?
Den tidligste tog fra New York til Galveston afgår ved 00.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra New York til Galveston?
Den seneste tog fra New York til Galveston afgår ved 21.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra New York til Galveston?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 1.128,31 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem New York til Galveston af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem New York og Galveston er 47 t. og 0 min..
Er der en direkte tog fra New York til Galveston?
Ja, der er en direkte tog mellem New York og Galveston.
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Galveston af tog?
tog-rejsen fra New York til Galveston skaber 159.09kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra New York

Populære ruter

Weekendudflugter fra New York

Andre destinationer fra New York

Andre populære ruter