Tog New York - Miami priser fra 1.071,11 kr.

21-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Mere
Mere
Mere

New York til Miami af tog

Rejsen fra New York til Miami by tog er 1.758,81 km og tager 37 t. og 4 min.. Der er 2 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.18 og den sidste kl 23.58. Det er muligt at rejse fra New York til Miami med tog for så lidt som 1.071,11 kr. eller så meget som 3.824,62 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 1.071,11 kr..

Laveste pris1.071,11 kr.
Rejsens varighed37 t. og 4 min.
Tilslutning pr. dag2
Laveste pris1.071,11 kr.
Højeste pris3.824,62 kr.
Første afgang00.18
Sidste afgang23.58
Afstand1.758,81 km
AfgangNew York
AnkomstMiami
TransportørerAmtrak

Tog Billetter fra New York, NY til Miami, FL

Afgangsdato
tirsdag den 21. maj 2024

Billige flybilletter tog fra New York til Miami på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra New York til Miami?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra New York til Miami også for kun 1.071,11 kr., mens den gennemsnitlige pris er 1.678,82 kr..

Hvilke virksomheder tjener ruten fra New York til Miami?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem New York og Miami.

Hvor lang tid tager det fra New York til Miami og hvornår togene forlader?

De tog, der kører mellem New York og Miami tage 37 t. og 4 min.. Det første tog afgår kl 00.18, mens den sidste er ved 23.58 Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 37 t. og 4 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Miami i 27 t. og 21 min.. Det første tog kører fra New York på 00.18, mens den sidste blade på 23.58.

Hvilke stationer gør togene til Miami orlov fra?

Du kan tage toget til Miami på Newark Liberty Airport Station,John F. Kennedy International Airport, JFK,New York Penn Station,New York Port Authority,LaGuardia Airport (LGA), som ankommer til Miami (Airport - MIA),Miami Beach, Collins Av & 43 St,Miami, FL - Bayside Marketplace.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse

Sammenlign priser og billetter fra New York, NY til Miami, FL

Billige tog billetter fra New York til Miami
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra New York til Miami.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra New York til Miami, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra New York til Miami.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille New York, NY til Miami, FL rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Pris når afrejsedatoen nærmer sig

Togselskaber kan opkræve højere billetpriser, når afgangsdatoen nærmer sig. Priserne i de næste dage kan variere fra omkring 1.130,62 kr. til 1.837,26 kr., men kan ændres. Vores råd er at booke så tidligt som muligt for potentielt at spare op til 38% på din rejse!

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra New York til Miami

De billigste New York - Miami togbilletter kan findes for så lavt som 859,87 kr., hvis du er heldig, eller 1.292,58 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 1.737,29 kr..

Find den bedste dag at rejse til Miami med tog

Når du rejser til Miami med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Amtrak fra New York til Miami
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra New York til Miami med train.
Faciliteter Amtrak
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

New York til Miami CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
123.12kg
Bus
131.91kg
Fly
351.76kg
Bil
281.41kg
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Miami med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem New York og Miami er 123.12kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem New York og Miami? Ved at tage toget mellem New York og Miami sparer du 228.64kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 8.79kg i forhold til bussen og 158.29kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra New York til Miami?
En tog-billet fra New York til Miami er 1.678,82 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 1.071,11 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra New York til Miami?
Den billigste billet, du kan få fra New York til Miami, er 1.071,11 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem New York og Miami ved tog?
New York til Miami er 1.758,81 km.
Hvor længe varer tog mellem New York og Miami?
New York til Miami er i gennemsnit 37 t. og 4 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 27 t. og 21 min..
Hvor mange tog om dagen går fra New York til Miami?
New York til Miami har i gennemsnit 2 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra New York til Miami?
Den tidligste tog fra New York til Miami afgår ved 00.18. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra New York til Miami?
Den seneste tog fra New York til Miami afgår ved 23.58. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra New York til Miami?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 1.071,11 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem New York til Miami af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem New York og Miami er 27 t. og 21 min..
Er der en direkte tog fra New York til Miami?
Ja, der er en direkte tog mellem New York og Miami.
Hvad er CO2-emissionerne for New York til Miami af tog?
tog-rejsen fra New York til Miami skaber 123.12kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra New York

Populære ruter

Weekendudflugter fra New York

Andre destinationer fra New York

Hovedruter til Miami

Relaterede ruter

Andre populære ruter