Find et tog fra Ulfborg til Holstebro

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Ulfborg til Holstebro af tog

Rejsen fra Ulfborg til Holstebro by tog er 20,91 km og tager 0 t. og 27 min.. Der er 23 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 04.44 og den sidste kl 22.50. Det er muligt at rejse fra Ulfborg til Holstebro med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 27 min.
Tilslutning pr. dag23
Første afgang04.44
Sidste afgang22.50
Afstand20,91 km
AfgangUlfborg
AnkomstHolstebro
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Ulfborg til Holstebro.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er prisen på togbilletter fra Ulfborg til Holstebro?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Ulfborg til Holstebro til . I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Holstebro omkostninger i gennemsnit .

Hvilke virksomheder tage dig fra Ulfborg y til Holstebro med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Ulfborg til Holstebro tilbydes af .

Hvor lang tid til du har brug for at komme til Holstebro med tog?

Det vil tage dig 0 t. og 27 min. at nå Holstebro. Den tidligste Toget kører Ulfborg på 04.44, mens den sidste blade på 22.50. Mens det første tog til Holstebro blade på 04.44, er den sidste planlagt til 22.50. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 0 t. og 27 min., men de hurtigste tog kan få dig til at Holstebro i 0 t. og 20 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Ulfborg til Holstebro?

Togene kører Ulfborg fra Tim st og ankommer til Holstebro st.

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Ulfborg til Holstebro
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Ulfborg til Holstebro.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Ulfborg til Holstebro, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Ulfborg til Holstebro.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Ulfborg til Holstebro

De billigste Ulfborg - Holstebro togbilletter kan findes for så lavt som 22,31 kr., hvis du er heldig, eller 28,02 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 31,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Holstebro med tog

Når du rejser til Holstebro med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Ulfborg til Holstebro
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Ulfborg til Holstebro med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Ulfborg til Holstebro CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.46kg
Bus
1.57kg
Fly
4.18kg
Bil
3.35kg
Hvad er CO2-emissionerne for Ulfborg til Holstebro med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Ulfborg og Holstebro er 1.46kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Ulfborg og Holstebro? Ved at tage toget mellem Ulfborg og Holstebro sparer du 2.72kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.11kg i forhold til bussen og 1.89kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Ulfborg og Holstebro ved tog?
Ulfborg til Holstebro er 20,91 km.
Hvor længe varer tog mellem Ulfborg og Holstebro?
Ulfborg til Holstebro er i gennemsnit 0 t. og 27 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 20 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Ulfborg til Holstebro?
Ulfborg til Holstebro har i gennemsnit 23 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Ulfborg til Holstebro?
Den tidligste tog fra Ulfborg til Holstebro afgår ved 04.44. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Ulfborg til Holstebro?
Den seneste tog fra Ulfborg til Holstebro afgår ved 22.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvor mange direkte forbindelser går fra Ulfborg til Holstebro?
Der er i gennemsnit 18 fra Ulfborg at gå til Holstebro.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Ulfborg til Holstebro af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Ulfborg og Holstebro er 0 t. og 20 min..
Er der en direkte tog fra Ulfborg til Holstebro?
Ja, der er en direkte tog mellem Ulfborg og Holstebro.
Hvad er CO2-emissionerne for Ulfborg til Holstebro af tog?
tog-rejsen fra Ulfborg til Holstebro skaber 1.46kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Ulfborg

Populære ruter

Weekendudflugter fra Ulfborg

Internationale ruter fra Ulfborg og nærliggende områder

Andre destinationer fra Ulfborg

Hovedruter til Holstebro

Relaterede ruter

Andre populære ruter