Find et tog fra Holstebro til Ulfborg

Holstebro til Ulfborg af tog

Rejsen fra Holstebro til Ulfborg by tog er 20,91 km og tager 0 t. og 34 min.. Der er 20 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 05.45 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra Holstebro til Ulfborg med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed0 t. og 34 min.
Tilslutning pr. dag20
Første afgang05.45
Sidste afgang23.00
Afstand20,91 km
AfgangHolstebro
AnkomstUlfborg
TransportørerDSB

De bedste tilbud til dit tog fra Holstebro til Ulfborg på virail.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Holstebro til Ulfborg?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Holstebro til Ulfborg også for kun , mens den gennemsnitlige pris er .

Hvilke virksomheder tage dig fra Holstebro y til Ulfborg med tog?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Holstebro -. Ulfborg

Hvad tid gøre togene til Ulfborg orlov, og hvor længe er rejsen?

Det første tog til Ulfborg blade på 05.45, mens den sidste på 23.00. For at komme fra Holstebro til Ulfborg med tog, skal du 0 t. og 34 min.. Det første tog til Ulfborg blade på 05.45, mens den sidste på 23.00. I gennemsnit, rejsen varer 0 t. og 34 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Ulfborg i 0 t. og 21 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Holstebro og Ulfborg?

Togene til Ulfborg forlade Holstebro fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Holstebro til Ulfborg
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Holstebro til Ulfborg.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Holstebro til Ulfborg, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Holstebro til Ulfborg.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Holstebro til Ulfborg

De billigste Holstebro - Ulfborg togbilletter kan findes for så lavt som 22,31 kr., hvis du er heldig, eller 28,07 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 31,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Ulfborg med tog

Når du rejser til Ulfborg med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Holstebro til Ulfborg
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Holstebro til Ulfborg med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Holstebro til Ulfborg CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
1.46kg
Bus
1.57kg
Fly
4.18kg
Bil
3.35kg
Hvad er CO2-emissionerne for Holstebro til Ulfborg med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Holstebro og Ulfborg er 1.46kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Holstebro og Ulfborg? Ved at tage toget mellem Holstebro og Ulfborg sparer du 2.72kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.11kg i forhold til bussen og 1.89kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Holstebro og Ulfborg ved tog?
Holstebro til Ulfborg er 20,91 km.
Hvor længe varer tog mellem Holstebro og Ulfborg?
Holstebro til Ulfborg er i gennemsnit 0 t. og 34 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 0 t. og 21 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Holstebro til Ulfborg?
Holstebro til Ulfborg har i gennemsnit 20 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Holstebro til Ulfborg?
Den tidligste tog fra Holstebro til Ulfborg afgår ved 05.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Holstebro til Ulfborg?
Den seneste tog fra Holstebro til Ulfborg afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Holstebro til Ulfborg?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Holstebro for at gå til Ulfborg. Du kan gå fra Holstebro st, og du kan nå frem til Tim St..
Hvor mange direkte forbindelser går fra Holstebro til Ulfborg?
Der er i gennemsnit 16 fra Holstebro at gå til Ulfborg.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Holstebro til Ulfborg af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Holstebro og Ulfborg er 0 t. og 21 min..
Er der en direkte tog fra Holstebro til Ulfborg?
Ja, der er en direkte tog mellem Holstebro og Ulfborg.
Hvad er CO2-emissionerne for Holstebro til Ulfborg af tog?
tog-rejsen fra Holstebro til Ulfborg skaber 1.46kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Holstebro

Populære ruter

Weekendudflugter fra Holstebro

Internationale ruter fra Holstebro og nærliggende områder

Andre destinationer fra Holstebro

Hovedruter til Ulfborg

Relaterede ruter

Andre populære ruter