Bus København - Grenaa priser fra 81,45 kr.

Start fra
81,45 kr.

København til Grenaa af bus

Rejsen fra København til Grenaa by bus er 133,37 km og tager 5 t. og 25 min.. Der er 4 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 09.20 og den sidste kl 09.50. Det er muligt at rejse fra København til Grenaa med bus for så lidt som 81,45 kr. eller så meget som 252,16 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 81,45 kr..

Laveste pris81,45 kr.
Rejsens varighed5 t. og 25 min.
Tilslutning pr. dag4
Laveste pris81,45 kr.
Højeste pris252,16 kr.
Første afgang09.20
Sidste afgang09.50
Afstand133,37 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstGrenaa
TransportørerFlixBus

Hvad tid er busserne til Grenaa?

Den første bus afgår fra København på 09.20, mens den sidste blade på 09.50. Turen tager 5 t. og 25 min.. For at komme til Grenaa fra København med bus, vil det tage dig omkring 5 t. og 25 min., eller endda 4 t. og 50 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader København på 09.20, mens den sidste er ved 09.50.

Billige bus billetter fra København til Grenaa
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Grenaa.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Grenaa, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Grenaa.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Grenaa

De billigste København - Grenaa busbilletter kan findes for så lavt som 122,73 kr., hvis du er heldig, eller 188,05 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 315,38 kr..

Find den bedste dag at rejse til Grenaa med bus

Når du rejser til Grenaa med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på FlixBus fra København til Grenaa
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Grenaa med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

København til Grenaa CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
9.34kg
Bus
10kg
Fly
26.67kg
Bil
21.34kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Grenaa?
En bus-billet fra København til Grenaa er 186,55 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 81,45 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Grenaa?
Den billigste billet, du kan få fra København til Grenaa, er 81,45 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Grenaa ved bus?
København til Grenaa er 133,37 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Grenaa?
København til Grenaa er i gennemsnit 5 t. og 25 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 4 t. og 50 min..
Hvor mange bus om dagen går fra København til Grenaa?
København til Grenaa har i gennemsnit 4 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Grenaa?
Den tidligste bus fra København til Grenaa afgår ved 09.20. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Grenaa?
Den seneste bus fra København til Grenaa afgår ved 09.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Grenaa?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 81,45 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Grenaa?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Grenaa. Du kan gå fra Kastrup, København H, og du kan nå frem til Grenaa St., Grenaa.
Hvor mange direkte forbindelser går fra København til Grenaa?
Der er i gennemsnit 4 fra København at gå til Grenaa.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Grenaa af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Grenaa er 4 t. og 50 min..
Er der en direkte bus fra København til Grenaa?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Grenaa.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Grenaa af bus?
bus-rejsen fra København til Grenaa skaber 10kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Relaterede ruter

Andre populære ruter