Bus København - Karlstad priser fra 297,23 kr.

Start fra
297,23 kr.

København til Karlstad af bus

Rejsen fra København til Karlstad by bus er 416,04 km og tager 13 t. og 26 min.. Der er 7 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 07.25 og den sidste kl 23.50. Det er muligt at rejse fra København til Karlstad med bus for så lidt som 297,23 kr. eller så meget som 615,59 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 297,23 kr..

Laveste pris297,23 kr.
Rejsens varighed13 t. og 26 min.
Tilslutning pr. dag7
Laveste pris297,23 kr.
Højeste pris615,59 kr.
Første afgang07.25
Sidste afgang23.50
Afstand416,04 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstKarlstad
TransportørerFlixBus, Vy Buss

Bus Billetter fra Copenhagen til Karlstad

Afgangsdato
tirsdag den 27. feb. 2024

Hvornår det første og sidste busser fra København til Karlstad forlade?Når busserne fra København til Karlstad planlagt?

Rejsen fra København til Karlstad tager 13 t. og 26 min.. Mens den første bus afgår fra København på 07.25, er den sidste planlagt på 23.50. Det tidligste tidspunkt, du kan efterlade fra København er på 07.25, mens den sidste bus er på 23.50. Turen tager i gennemsnit 13 t. og 26 min. men det kan også sidste 11 t. og 47 min. med de hurtigste forbindelser.

Sammenlign priser og billetter fra Copenhagen til Karlstad

Billige bus billetter fra København til Karlstad
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Karlstad.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Karlstad, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Karlstad.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille Copenhagen til Karlstad rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Karlstad

De billigste København - Karlstad busbilletter kan findes for så lavt som 297,90 kr., hvis du er heldig, eller 486,56 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 663,05 kr..

Find den bedste dag at rejse til Karlstad med bus

Når du rejser til Karlstad med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Tjenester ombord på FlixBus fra København til Karlstad
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Karlstad med bus.
Faciliteter FlixBus
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check

København til Karlstad CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
29.12kg
Bus
31.2kg
Fly
83.21kg
Bil
66.57kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Karlstad?
En bus-billet fra København til Karlstad er 481,48 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 297,23 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Karlstad?
Den billigste billet, du kan få fra København til Karlstad, er 297,23 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Karlstad ved bus?
København til Karlstad er 416,04 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Karlstad?
København til Karlstad er i gennemsnit 13 t. og 26 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 47 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Karlstad?
København til Karlstad er dækket af 1 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus, Vy Buss levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra København til Karlstad?
København til Karlstad har i gennemsnit 7 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Karlstad?
Den tidligste bus fra København til Karlstad afgår ved 07.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Karlstad?
Den seneste bus fra København til Karlstad afgår ved 23.50. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Karlstad?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 297,23 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Karlstad?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Karlstad. Du kan gå fra København H, Kastrup, og du kan nå frem til Karlstad tågstation.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Karlstad af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Karlstad er 11 t. og 47 min..
Er der en direkte bus fra København til Karlstad?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Karlstad.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Karlstad af bus?
bus-rejsen fra København til Karlstad skaber 31.2kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Relaterede ruter

Andre populære ruter