Bus København - Leipzig priser fra 289,94 kr.

12-07-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Find den billigste billet til din rejse

Sikr din billet i dag og få de bedste tilbud!

I dag Mere
I morgen Mere
2 dage Mere
3 dage Mere

København til Leipzig af bus

Rejsen fra København til Leipzig by bus er 482,89 km og tager 13 t. og 38 min.. Der er 14 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 01.45 og den sidste kl 23.00. Det er muligt at rejse fra København til Leipzig med bus for så lidt som 289,94 kr. eller så meget som 557,35 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 289,94 kr..

Laveste pris289,94 kr.
Rejsens varighed13 t. og 38 min.
Tilslutning pr. dag14
Laveste pris289,94 kr.
Højeste pris557,35 kr.
Første afgang01.45
Sidste afgang23.00
Afstand482,89 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstLeipzig
TransportørerFlixBus Sverige AB, FlixTrainMere

Bus Billetter fra København til Leipzig

Afgangsdato
fredag den 12. jul. 2024

Hvornår er busserne af linjen København - Leipzig planlagt?

Den første bus afgår fra København på 01.45, mens den sidste blade på 23.00. Turen tager 13 t. og 38 min.. For at komme til Leipzig fra København med bus, vil det tage dig omkring 13 t. og 38 min., eller endda 11 t. og 47 min. hvis du vælger den hurtigste løsninger. Den første bus forlader København på 01.45, mens den sidste er ved 23.00.

Sammenlign priser og billetter fra København til Leipzig

Billige bus billetter fra København til Leipzig
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Leipzig.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Leipzig, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Leipzig.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr
Bedste tidspunkt at bestille København til Leipzig rejser

Virail Pro Tip ✌: Ved reservation 10 dage i forvejen sparer du i gennemsnit 10 %

Bedste tidspunkt at booke billige busbilletter fra København til Leipzig

De billigste København - Leipzig busbilletter kan findes for så lavt som 250,15 kr., hvis du er heldig, eller 354,34 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 486,69 kr..

Find den bedste dag at rejse til Leipzig med bus

Når du rejser til Leipzig med bus, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Transportører på denne rute

Få mere at vide om luftfartsselskaberne på denne rute.

FlixBus, et langdistancebusselskab, opererer i både Europa og USA. Det blev grundlagt i 2013 og er vokset til at blive en af de største busoperatører i Europa, der forbinder over 2.500 destinationer i 30 lande. Med oprindelse i Tyskland har FlixBus ekspanderet hurtigt til nabolande, herunder Frankrig, Italien, Danmark, Holland og Kroatien, samtidig med at de tilbyder regelmæssige tjenester til Norge, Spanien og England. Med overkommelige priser og komfortable faciliteter såsom gratis Wi-Fi, strømudtag og toiletter ombord giver FlixBus en bekvem og behagelig rejseoplevelse.

Flixtrain er en europæisk lavpris passagertogtjeneste, der tilbyder overkommelige og komfortable togrejser til forskellige destinationer i hele Tyskland. Det ejes og drives af FlixMobility, moderselskabet til FlixBus, som er en populær bustransporttjeneste i Europa. Flixtrain kører på flere ruter, herunder Berlin til Stuttgart, Berlin til Köln og Hamburg til Köln, blandt andre.

Billettyper og faciliteter fra København til Leipzig

Sammenlign de forskellige billettyper og de faciliteter, som FlixTrain tilbyder, når du rejser fra København til Leipzig.

Standard

En standardbillet på FlixTrain er en almindelig billet / anden klasses billet. Flixtrain standardbillet tilbyder dig et komfortabelt sæde, garanteret Wi-Fi, adgang til stikkontakter og en håndbagage og en indchecket bagage med størrelsesbegrænsninger.
wifi Trådløst internet
power_sockets Strømstik
luggage Bagage
accessibility Tilgængelighed
bicycle Cykel

Facilitetsbeskrivelse

Find ud af mere om de forskellige faciliteter, der er tilgængelige ombord med hvert luftfartsselskab på denne rute.

wifi Trådløst internet open icon close icon
Tilslut ubesværet på FlixTrain, og nyd gratis WiFi, uanset om du følger med på arbejdet, chatter eller blot surfer.
power_sockets Strømstik open icon close icon
Hold dine enheder opladet og klar. FlixTrain sæder er udstyret med strømstik og USB-udtag.
luggage Bagage open icon close icon
Af hensyn til din sikkerhed og komforten for alle ombord tillader FlixBus dig at medbringe én håndbagagetaske, der skal passe under sædet eller i bagagerummet. Du må også have én indchecket taske, men sørg for, at du selv kan læsse og losse den og opbevare den i luftrummet eller under dit sæde. Sørg for, at din bagage ikke er omfangsrig eller udgør en risiko for andre. Husk, det er op til dig at holde styr på dine ejendele under rejsen.
accessibility Tilgængelighed open icon close icon
FlixTrain prioriterer komfort for alle. Passagerer med mobilitetsbekymringer kan booke udpegede sæder og benytte gratis transport til foldbare kørestole og mobilitetshjælpemidler. Tag fat i FlixTrain for al nødvendig assistance.
food_and_drink Mad og drikke open icon close icon
Selvom FlixTrain ikke tilbyder catering ombord, er du velkommen til at medbringe dine egne snacks og drikkevarer.
bicycle Cykel open icon close icon
Med FlixTrain kan du pakke et ekstra stykke bagage, men det er en god idé at bestille tidligt, da togpladsen er begrænset. Har du sportsudstyr eller et stort musikinstrument? De er også velkomne, selvom der muligvis opkræves et ekstra gebyr. Hvis du cykler rundt, kan du parkere din cykel på bestemte områder for kun 9 Euro, men sørg for, at den er i standardstørrelse og fri for ekstra tilbehør. Husk at reservere en plads til din cykel tidligt, da pladsen fyldes hurtigt op
Tjenester ombord på FlixTrain, FlixBus fra København til Leipzig
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Leipzig med bus.
Faciliteter FlixTrain FlixBus
quiet_zone Stille zone check cross
wifi Trådløst internet check check
power_sockets Strømstik check check
luggage Bagage check check
accessibility Tilgængelighed check cross
food_and_drink Mad og drikke check check
air_con Aircondition check check
bicycle Cykel check cross
sleeper_couchette Sovende check cross

København til Leipzig CO2-emissioner med Bus

Ecology
Tog
33.8kg
Bus
36.22kg
Fly
96.58kg
Bil
77.26kg

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en bus billet fra København til Leipzig?
En bus-billet fra København til Leipzig er 386,20 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 289,94 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Leipzig?
Den billigste billet, du kan få fra København til Leipzig, er 289,94 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Leipzig ved bus?
København til Leipzig er 482,89 km.
Hvor længe varer bus mellem København og Leipzig?
København til Leipzig er i gennemsnit 13 t. og 38 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 11 t. og 47 min..
Hvilke virksomheder opererer fra København til Leipzig?
København til Leipzig er dækket af 4 operatør(er). Du kan finde på Virail FlixBus Sverige AB, FlixTrain, FlixBus, FlixBus DACH GmbH, FlixBus Italia S.r.l. levere tjenester på denne rute.
Hvor mange bus om dagen går fra København til Leipzig?
København til Leipzig har i gennemsnit 14 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første bus fra København til Leipzig?
Den tidligste bus fra København til Leipzig afgår ved 01.45. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste bus fra København til Leipzig?
Den seneste bus fra København til Leipzig afgår ved 23.00. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Leipzig?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste bus billet, vi har fundet, er 289,94 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Leipzig af bus?
Den hurtigste rejsetid med bus mellem København og Leipzig er 11 t. og 47 min..
Er der en direkte bus fra København til Leipzig?
Ja, der er en direkte bus mellem København og Leipzig.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Leipzig af bus?
bus-rejsen fra København til Leipzig skaber 36.22kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Leipzig

Relaterede ruter

Andre populære ruter