Tog Herning - Albertslund priser fra 77,36 kr.

Start fra
77,36 kr.
Opdage

Herning til Albertslund af tog

Rejsen fra Herning til Albertslund by tog er 218,27 km og tager 3 t. og 48 min.. Der er 23 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.23 og den sidste kl 23.59. Det er muligt at rejse fra Herning til Albertslund med tog for så lidt som 77,36 kr. eller så meget som 387,91 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 77,36 kr..

Laveste pris77,36 kr.
Rejsens varighed3 t. og 48 min.
Tilslutning pr. dag23
Laveste pris77,36 kr.
Højeste pris387,91 kr.
Første afgang00.23
Sidste afgang23.59
Afstand218,27 km
AfgangHerning
AnkomstAlbertslund
Transportører

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Herning til Albertslund.

Virail har den magiske trick for at finde dine billige togbilletter til Albertslund. Du skal blot indtaste dine rejsedatoer og sætte filtrene til afgang og pris i henhold til dine præferencer. Når du vælger de bedste muligheder rejse til dit tog fra Herning til Albertslund, vil virail omdirigere dig automatisk til udbyderens hjemmeside for køb.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Herning til Albertslund?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Herning til Albertslund til 77,36 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Albertslund omkostninger i gennemsnit 306,83 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Herning til Albertslund?

For at komme til Albertslund med tog, kan du stole på , kun et eksempel blandt alle vores partnere.

Hvor lang tid tager det fra Herning til Albertslund og hvornår togene forlader?

Det første tog til Albertslund blade på 00.23, mens den sidste på 23.59. For at komme fra Herning til Albertslund med tog, skal du 3 t. og 48 min.. Det første tog til Albertslund blade på 00.23, mens den sidste på 23.59. I gennemsnit, rejsen varer 3 t. og 48 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Albertslund i 3 t. og 4 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Herning og Albertslund?

Du kan tage toget til Albertslund på , som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Albertslund
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Albertslund.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Albertslund, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Albertslund.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Albertslund

De billigste Herning - Albertslund togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 95,24 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Albertslund med tog

Når du rejser til Albertslund med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Albertslund
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Albertslund med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Albertslund CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.28kg
Bus
16.37kg
Fly
43.65kg
Bil
34.92kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Albertslund med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Albertslund er 15.28kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Albertslund? Ved at tage toget mellem Herning og Albertslund sparer du 28.37kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.09kg i forhold til bussen og 19.64kg i forhold til bilen.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Herning til Albertslund?
En tog-billet fra Herning til Albertslund er 306,83 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 77,36 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Herning til Albertslund?
Den billigste billet, du kan få fra Herning til Albertslund, er 77,36 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Herning og Albertslund ved tog?
Herning til Albertslund er 218,27 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Albertslund?
Herning til Albertslund er i gennemsnit 3 t. og 48 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 4 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Albertslund?
Herning til Albertslund har i gennemsnit 23 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Albertslund?
Den tidligste tog fra Herning til Albertslund afgår ved 00.23. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Albertslund?
Den seneste tog fra Herning til Albertslund afgår ved 23.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Herning til Albertslund?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 77,36 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Albertslund af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Albertslund er 3 t. og 4 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Albertslund?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Albertslund.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Albertslund af tog?
tog-rejsen fra Herning til Albertslund skaber 15.28kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Albertslund

Andre populære ruter