Find et tog fra Herning til Farum

Herning til Farum af tog

Rejsen fra Herning til Farum by tog er 214,14 km og tager 8 t. og 47 min.. Der er 8 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 06.59 og den sidste kl 23.01. Det er muligt at rejse fra Herning til Farum med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Rejsens varighed8 t. og 47 min.
Tilslutning pr. dag8
Første afgang06.59
Sidste afgang23.01
Afstand214,14 km
AfgangHerning
AnkomstFarum
TransportørerDSB

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Herning til Farum.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvad er prisen på togbilletter fra Herning til Farum?

I gennemsnit tog billetter fra Herning til Farum omkostninger , men hvis du kan bestille på forhånd, eller vælge mindre populære datoer og tidspunkter, kan du finde billige togbilletter fra .

Hvilke virksomheder tjener ruten fra Herning til Farum?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med , der betjener ruten toget mellem Herning og Farum.

Hvor lang tid tager det fra Herning til Farum og hvornår togene forlader?

Det første tog til Farum blade på 06.59, mens den sidste på 23.01. For at komme fra Herning til Farum med tog, skal du 8 t. og 47 min.. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 8 t. og 47 min., men de hurtigste forbindelser tage dig til Farum i 7 t. og 17 min.. Det første tog kører fra Herning på 06.59, mens den sidste blade på 23.01.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i Herning og Farum?

Togene til Farum forlade Herning fra og ankommer i .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Farum
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Farum.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Farum, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Farum.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Vis billetter pr

Find den bedste dag at rejse til Farum med tog

Når du rejser til Farum med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Farum
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Farum med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Farum CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
14.99kg
Bus
16.06kg
Fly
42.83kg
Bil
34.26kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Farum med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Farum er 14.99kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Farum? Ved at tage toget mellem Herning og Farum sparer du 27.84kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.07kg i forhold til bussen og 19.27kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Herning og Farum ved tog?
Herning til Farum er 214,14 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Farum?
Herning til Farum er i gennemsnit 8 t. og 47 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 7 t. og 17 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Farum?
Herning til Farum har i gennemsnit 8 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Farum?
Den tidligste tog fra Herning til Farum afgår ved 06.59. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Farum?
Den seneste tog fra Herning til Farum afgår ved 23.01. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvilke stationer kan jeg gå fra Herning til Farum?
Der er 1 station(er), som du kan afvige fra Herning for at gå til Farum. Du kan gå fra Herning St., og du kan nå frem til Farum st.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Farum af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Farum er 7 t. og 17 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Farum?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Farum.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Farum af tog?
tog-rejsen fra Herning til Farum skaber 14.99kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Farum

Andre populære ruter