Find et tog fra Horsens til Hundested

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 373 kr.
Rejse varighed 4 t 37 min
Forbindelser pr dag 30
Første afgang: 03:22
Sidste afgang 01:14
Afstand 126 km

Sammenlign bedste tog priserne fra Horsens til Hundested.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvor meget er de lave omkostninger togbilletter fra Horsens til Hundested?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra Horsens til Hundested også for kun 363 kr., mens den gennemsnitlige pris er 370,51 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra Horsens til Hundested med tog?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Horsens til Hundested tilbydes af rejseplanen , dsb.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
373 kr. Mere Mere Mere Mere Mere Mere

Tog fra Horsens til Hundested

Hvornår er frøtse og sidste tog fra Horsens til Hundested planlagt?

Mens det første tog til Hundested blade på 02:14, er den sidste planlagt til 01:14. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 3 t 39 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Hundested i 2 t 21 min.

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Horsens til Hundested?

Togene kører Horsens fra Horsens St. og ankommer til Roskilde St..

Når du rejser med tog, aldrig glemme at holde din billet med dig: Sørg for at printe den ud på forhånd, eller at hente den mobile version, hvis tilladt.

For korte afstande som mellem Horsens og Hundested, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.