Find et tog fra Janderup til Odense

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Janderup til Odense af tog

Rejsen fra Janderup til Odense by tog er 129,58 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Janderup til Odense med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand129,58 km
AfgangJanderup
AnkomstOdense
Billige tog billetter fra Janderup til Odense
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Janderup til Odense.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Janderup til Odense, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Janderup til Odense.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Janderup til Odense CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
9.07kg
Bus
9.72kg
Fly
25.92kg
Bil
20.73kg
Hvad er CO2-emissionerne for Janderup til Odense med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Janderup og Odense er 9.07kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Janderup og Odense? Ved at tage toget mellem Janderup og Odense sparer du 16.85kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.65kg i forhold til bussen og 11.66kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Janderup og Odense ved tog?
Janderup til Odense er 129,58 km.
Er der en direkte tog fra Janderup til Odense?
Ja, der er en direkte tog mellem Janderup og Odense.
Hvad er CO2-emissionerne for Janderup til Odense af tog?
tog-rejsen fra Janderup til Odense skaber 9.07kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Janderup

Populære ruter

Internationale ruter fra Janderup og nærliggende områder

Andre destinationer fra Janderup

Hovedruter til Odense

Relaterede ruter

Andre populære ruter