Tog Herning - Rødovre priser fra 387,98 kr.

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Herning til Rødovre af tog

Rejsen fra Herning til Rødovre by tog er 223,03 km og tager 3 t. og 56 min.. Der er 22 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.21 og den sidste kl 23.25. Det er muligt at rejse fra Herning til Rødovre med tog for så lidt som 387,98 kr. eller så meget som 391,33 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 387,98 kr..

Laveste pris387,98 kr.
Rejsens varighed3 t. og 56 min.
Tilslutning pr. dag22
Laveste pris387,98 kr.
Højeste pris391,33 kr.
Første afgang00.21
Sidste afgang23.25
Afstand223,03 km
AfgangHerning
AnkomstRødovre
TransportørerDSB

Med virail de billigste togbilletter fra Herning til Rødovre.

At finde den perfekte togforbindelse har aldrig været så nemt: Takket være virail, du vil være i stand til at sammenligne hundredvis af tilbud på samme tid blot ved at indsætte datoen for din rejse. Gennem pris- og afrejse filtre, vil du have mulighed for at begrænse resultaterne og find den perfekte løsning. Bookingen foregår på udbyderens hjemmeside, som du vil blive automatisk omdirigeret.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Rødovre?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Herning til Rødovre til 387,98 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Rødovre omkostninger i gennemsnit 389,62 kr..

Hvilket jernbaneselskaber tilbyder forbindelser med tog fra Herning til Rødovre?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også betjener toget rute Herning -. Rødovre

Hvad tid gøre togene til Rødovre orlov, og hvor længe er rejsen?

Det vil tage dig 3 t. og 56 min. at nå Rødovre. Den tidligste Toget kører Herning på 00.21, mens den sidste blade på 23.25. Det første tog til Rødovre blade på 00.21, mens den sidste på 23.25. I gennemsnit, rejsen varer 3 t. og 56 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Rødovre i 3 t. og 12 min..

Hvilke stationer skal betjenes af de tog, der kører fra Herning til Rødovre?

Du kan tage toget til Rødovre på Herning st,Herning Messecenter st, som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra Herning til Rødovre
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Herning til Rødovre.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Herning til Rødovre, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Herning til Rødovre.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra Herning til Rødovre

De billigste Herning - Rødovre togbilletter kan findes for så lavt som 6,10 kr., hvis du er heldig, eller 94,29 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 308,61 kr..

Find den bedste dag at rejse til Rødovre med tog

Når du rejser til Rødovre med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på DSB fra Herning til Rødovre
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra Herning til Rødovre med train.
Faciliteter DSB
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check

Herning til Rødovre CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
15.61kg
Bus
16.73kg
Fly
44.61kg
Bil
35.68kg
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Rødovre med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Herning og Rødovre er 15.61kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Herning og Rødovre? Ved at tage toget mellem Herning og Rødovre sparer du 29kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 1.12kg i forhold til bussen og 20.07kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra Herning til Rødovre?
En tog-billet fra Herning til Rødovre er 389,62 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 387,98 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra Herning til Rødovre?
Den billigste billet, du kan få fra Herning til Rødovre, er 387,98 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem Herning og Rødovre ved tog?
Herning til Rødovre er 223,03 km.
Hvor længe varer tog mellem Herning og Rødovre?
Herning til Rødovre er i gennemsnit 3 t. og 56 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 3 t. og 12 min..
Hvor mange tog om dagen går fra Herning til Rødovre?
Herning til Rødovre har i gennemsnit 22 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra Herning til Rødovre?
Den tidligste tog fra Herning til Rødovre afgår ved 00.21. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra Herning til Rødovre?
Den seneste tog fra Herning til Rødovre afgår ved 23.25. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra Herning til Rødovre?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 387,98 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem Herning til Rødovre af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem Herning og Rødovre er 3 t. og 12 min..
Er der en direkte tog fra Herning til Rødovre?
Ja, der er en direkte tog mellem Herning og Rødovre.
Hvad er CO2-emissionerne for Herning til Rødovre af tog?
tog-rejsen fra Herning til Rødovre skaber 15.61kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Herning

Populære ruter

Weekendudflugter fra Herning

Internationale ruter fra Herning og nærliggende områder

Andre destinationer fra Herning

Hovedruter til Rødovre

Relaterede ruter

Andre populære ruter