Find et tog fra Bramming til Fredericia

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 91,69 kr.
Rejse varighed 2 t 4 min
Forbindelser pr dag 20
Første afgang: 07:52
Sidste afgang 01:52
Afstand 67 km

De bedste tilbud til dit tog fra Bramming til Fredericia på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Bramming til Fredericia i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra Bramming til Fredericia?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Bramming til Fredericia er af 94,26 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Bramming til Fredericia kan være omkring 91,69 kr..

Tog fra Bramming til Fredericia: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Blandt alle virail partnere, vil du også være i stand til at rejse med DSB, der betjener ruten toget mellem Bramming og Fredericia.

Tog fra Bramming til Fredericia

Hvor lang tid tager det fra Bramming til Fredericia og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 2 t 4 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Fredericia i 54 min. Det første tog kører fra Bramming på 07:52, mens den sidste blade på 01:52.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Bramming - Fredericia?

De tog til Fredericia kan efterlade fra Bramming St. og ankommer til Fredericia St..

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

Når det kommer til korte afstande, bus og samkørsel repræsenterer et godt alternativ til togrejsen, især hvis du rejser med et begrænset budget.