Find et tog fra Kolding til Bjerringbro

18-05-2024
+ Vend tilbage
Bo hos Booking.com

Kolding til Bjerringbro af tog

Rejsen fra Kolding til Bjerringbro by tog er 99,5 km og tager . Der er forbindelser om dagen, med den første afgang kl og den sidste kl . Det er muligt at rejse fra Kolding til Bjerringbro med tog for så lidt som eller så meget som . Den bedste pris for denne rejse er .

Afstand99,5 km
AfgangKolding
AnkomstBjerringbro
Billige tog billetter fra Kolding til Bjerringbro
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra Kolding til Bjerringbro.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra Kolding til Bjerringbro, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra Kolding til Bjerringbro.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Kolding til Bjerringbro CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
6.97kg
Bus
7.46kg
Fly
19.9kg
Bil
15.92kg
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Bjerringbro med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem Kolding og Bjerringbro er 6.97kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem Kolding og Bjerringbro? Ved at tage toget mellem Kolding og Bjerringbro sparer du 12.93kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 0.49kg i forhold til bussen og 8.95kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er afstanden mellem Kolding og Bjerringbro ved tog?
Kolding til Bjerringbro er 99,5 km.
Er der en direkte tog fra Kolding til Bjerringbro?
Ja, der er en direkte tog mellem Kolding og Bjerringbro.
Hvad er CO2-emissionerne for Kolding til Bjerringbro af tog?
tog-rejsen fra Kolding til Bjerringbro skaber 6.97kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra Kolding

Populære ruter

Weekendudflugter fra Kolding

Internationale ruter fra Kolding og nærliggende områder

Andre destinationer fra Kolding

Hovedruter til Bjerringbro

Relaterede ruter

Andre populære ruter