Find et tog fra Albertslund til Horsens

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 375,73 kr.
Rejse varighed 4 t 3 min
Forbindelser pr dag 35
Første afgang: 03:11
Sidste afgang 00:41
Afstand 159 km

Virail finder til dig de bedste tog tilbud fra Albertslund til Horsens.

Hvis du er på udkig efter den nemmeste måde at finde den bedste pris for din toget rute, virail er, hvad du har ledt efter. Du skal blot vælge den dato og virail vil vise dig alle de tilslutninger, der tilbydes af vores partnere: ved at filtrere de resultater, du vil finde den perfekte løsning til dit budget og tidsplan. Virail vil omdirigere dig til hjemmesiden for selskabet for en enkel og sikker bestilling.

Hvor meget er den billigste togbillet fra Albertslund til Horsens?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra Albertslund til Horsens til 375,73 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Horsens omkostninger i gennemsnit 375,73 kr..

Tog fra Albertslund til Horsens: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail samarbejder med mere end 200 partnere i Europa og i resten af verden, blandt hvilke også DSB betjener toget rute Albertslund -. Horsens

Tog fra Albertslund til Horsens

Hvor lang tid vil det tage dig fra Albertslund til Horsens med tog og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 4 t 3 min, men de hurtigste forbindelser tage dig til Horsens i 2 t 42 min. Det første tog kører fra Albertslund på 03:11, mens den sidste blade på 00:41.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Albertslund - Horsens?

Du kan tage toget til Horsens på Albertslund St., som ankommer til Horsens St..

Nogle gange er det muligt at få billigere løsninger ved at have et kig på begrænsede tilbud eller ved fidelity programmer, der på selskabernes hjemmesider.

Da rejsen mellem Albertslund og Horsens er forholdsvis kort, kan du overveje at samkørsel eller bus som alternative måder at transport med billigste priser og lignende varighed.