Find et tog fra Hvidovre til Farum

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse


Find billig biludlejning i

Rejse detaljer

Bedste pris 21,52 kr.
Rejse varighed 1 t
Forbindelser pr dag 67
Første afgang: 02:15
Sidste afgang 00:55
Afstand 18 km

De bedste tilbud til dit tog fra Hvidovre til Farum på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra Hvidovre til Farum i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er billigst pris den for togbilletter til Farum?

Den gennemsnitlige pris på togbilletter fra Hvidovre til Farum er af 24,36 kr.. Men vil du være i stand til at finde billigere billetter, hvis du bestiller i forvejen, eller hvis du kan være fleksibel med dine datoer: de billigste togbilletter fra Hvidovre til Farum kan være omkring 21,52 kr..

Tog fra Hvidovre til Farum: hvilke virksomheder kan din rejsepartner?

Virail finder tilbud fra masser af jernbaneselskaber i Europa og i resten af verden. For eksempel, det viser dig de mulige togforbindelser fra Hvidovre til Farum tilbydes af Rejseplanen, DSB.

Tog fra Hvidovre til Farum

Hvor lang tid vil det tage dig fra Hvidovre til Farum med tog og hvornår togene forlader?

Den gennemsnitlige varighed af rejsen er 1 t, men de hurtigste forbindelser tage dig til Farum i 48 min. Det første tog kører fra Hvidovre på 02:15, mens den sidste blade på 00:55.

Hvilke stationer tjener jernbanestrækningen Hvidovre - Farum?

Du kan tage toget til Farum på Hvidovre St., som ankommer til Farum St., Farum Bytorv (Frederiksborgvej).

Hvis der sker ændringer i din rute, skal du sørge for altid at have tid nok til at gå fra den ene platform til den anden og aldrig glemme muligheden for forsinkelse, der kunne gøre dig gå glip af andet tog.

For korte afstande som mellem Hvidovre og Farum, busser og samkørsel er gode alternativer til toget, takket være deres lave omkostninger. Også busser har den fordel, at komme til de mindste byer, hvor det er ingen togstation.