Tog København - Worms priser fra 475,31 kr.

Start fra
475,31 kr.

København til Worms af tog

Rejsen fra København til Worms by tog er 729,9 km og tager 12 t. og 8 min.. Der er 15 forbindelser om dagen, med den første afgang kl 00.08 og den sidste kl 18.56. Det er muligt at rejse fra København til Worms med tog for så lidt som 475,31 kr. eller så meget som 1.431,13 kr.. Den bedste pris for denne rejse er 475,31 kr..

Laveste pris475,31 kr.
Rejsens varighed12 t. og 8 min.
Tilslutning pr. dag15
Laveste pris475,31 kr.
Højeste pris1.431,13 kr.
Første afgang00.08
Sidste afgang18.56
Afstand729,9 km
AfgangKøbenhavn
AnkomstWorms
TransportørerDeutsche Bahn

De bedste tilbud til dit tog fra København til Worms på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Worms i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvor meget er den billigste togbillet fra København til Worms?

Hvis du har mulighed for at booke i forvejen, vil du sandsynligvis at finde billige togbilletter fra København til Worms til 475,31 kr.. I tilfælde af at du ikke planlægge på forhånd, træne billetter til Worms omkostninger i gennemsnit 946,89 kr..

Hvilke virksomheder rejse fra København til Worms med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde , der giver de togforbindelser mellem København og Worms.

Hvad tid gøre togene til Worms orlov, og hvor længe er rejsen?

De tog, der kører mellem København og Worms tage 12 t. og 8 min.. Det første tog afgår kl 00.08, mens den sidste er ved 18.56 Det første tog til Worms blade på 00.08, mens den sidste på 18.56. I gennemsnit, rejsen varer 12 t. og 8 min., men med de hurtigste forbindelser, du vil være i Worms i 9 t. og 46 min..

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Worms?

Du kan tage toget til Worms på , som ankommer til .

Vis den fulde beskrivelseSkjul den fulde beskrivelse
Billige tog billetter fra København til Worms
Leder du efter det bedste tilbud på en togbillet til din rejse? Her er 4 måder at få billige togbilletter fra København til Worms.

Bestil på forhånd og spar

Hvis du leder efter det bedste tilbud til din rejse fra København til Worms, er reservation af togbilletter på forhånd en god måde at spare penge på, men husk på, at forhåndsbilletter normalt ikke er tilgængelige før 3 måneder før din rejsedato.

Vær fleksibel med din rejsetid, og udforsk rejser uden for spidsbelastningsperioder

At planlægge dine ture omkring rejsetider uden for spidsbelastning betyder ikke kun, at du vil være i stand til at undgå folkemængderne, men kan også ende med at spare dig penge. At være fleksibel med din tidsplan og overveje alternative ruter eller tidspunkter vil have stor indflydelse på mængden af ​​penge, du bruger på at komme fra København til Worms.

Tjek altid særlige tilbud

At tjekke de seneste tilbud kan hjælpe med at spare mange penge, hvilket gør det værd at tage sig tid til at gennemse og sammenligne priser. Så sørg for at få det bedste tilbud på din billet og drag fordel af særlige priser for børn, unge og seniorer samt rabatter til grupper.

Frigør potentialet for langsommere tog eller forbindende tog

Hvis du planlægger en tur med lidt fleksibel tid, hvorfor så ikke vælge den naturskønne rute? Hvis du tager langsommere tog eller forbinder tog, der gør flere stop, kan du spare penge på din billet – absolut værd at overveje, hvis det passer ind i din tidsplan.

Bedste tidspunkt at bestille billige togbilletter fra København til Worms

De billigste København - Worms togbilletter kan findes for så lavt som 269,71 kr., hvis du er heldig, eller 396,18 kr. i gennemsnit. Den dyreste billet kan koste så meget som 486,98 kr..

Find den bedste dag at rejse til Worms med tog

Når du rejser til Worms med tog, hvis du vil undgå menneskemængder, kan du tjekke, hvor ofte vores kunder rejser inden for de næste 30 dage ved at bruge grafen nedenfor. I gennemsnit er spidsbelastningstiderne for at rejse mellem 6:30 og 9:00 om morgenen eller mellem 16:00 og 19:00 om aftenen. Vær venligst opmærksom på dette, når du rejser til dit udgangspunkt, da du muligvis har brug for lidt ekstra tid til at ankomme, især i storbyer!

Tjenester ombord på Deutsche Bahn fra København til Worms
Sammenlign tjenester om bord, når du rejser fra København til Worms med train.
Faciliteter Deutsche Bahn
quiet_zone Stille zone check
wifi Trådløst internet check
power_sockets Strømstik check
luggage Bagage check
accessibility Tilgængelighed check
food_and_drink Mad og drikke check
air_con Aircondition check
bicycle Cykel check
sleeper_couchette Sovende check

København til Worms CO2-emissioner med Tog

Ecology
Tog
51.09kg
Bus
54.74kg
Fly
145.98kg
Bil
116.78kg
Hvad er CO2-emissionerne for København til Worms med tog? Co2-emissionerne for at tage tog mellem København og Worms er 51.09kg.
Hvor meget CO2 sparer jeg ved at tage toget mellem København og Worms? Ved at tage toget mellem København og Worms sparer du 94.89kg Co2-emissioner i forhold til en flyvning, 3.65kg i forhold til bussen og 65.69kg i forhold til bilen.

Noget vi kan forbedre?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en tog billet fra København til Worms?
En tog-billet fra København til Worms er 946,89 kr.. Prisen varierer dog afhængigt af, hvor tidligt du køber, og om det er en travl tid på dagen. Find dem af og til så billigt som 475,31 kr..
Hvad er den billigste togbillet fra København til Worms?
Den billigste billet, du kan få fra København til Worms, er 475,31 kr.. Vi anbefaler at bestille så tidligt som muligt og ikke-spidsbelastningstider for at få den billigste billet.
Hvad er afstanden mellem København og Worms ved tog?
København til Worms er 729,9 km.
Hvor længe varer tog mellem København og Worms?
København til Worms er i gennemsnit 12 t. og 8 min.. Men den hurtigste mulighed vil bringe dig derhen i 9 t. og 46 min..
Hvor mange tog om dagen går fra København til Worms?
København til Worms har i gennemsnit 15 forbindelser pr. dag.
Hvornår afgår den første tog fra København til Worms?
Den tidligste tog fra København til Worms afgår ved 00.08. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Hvad tid går den sidste tog fra København til Worms?
Den seneste tog fra København til Worms afgår ved 18.56. Sørg dog for at tjekke tidsplanen hos os på den dag, du ønsker at rejse, da tidspunktet kan variere.
Skal jeg bestille min billet på forhånd fra København til Worms?
Hvis du kan, anbefaler vi at bestille din billet så tidligt som muligt for at sikre, at du får bedre besparelser. Den billigste tog billet, vi har fundet, er 475,31 kr., men dette kan ændres afhængigt af efterspørgslen.
Hvilke stationer kan jeg gå fra København til Worms?
Der er 2 station(er), som du kan afvige fra København for at gå til Worms. Du kan gå fra Kastrup, København H, og du kan nå frem til Worms Hbf.
Hvad er den hurtigste rejsetid mellem København til Worms af tog?
Den hurtigste rejsetid med tog mellem København og Worms er 9 t. og 46 min..
Er der en direkte tog fra København til Worms?
Ja, der er en direkte tog mellem København og Worms.
Hvad er CO2-emissionerne for København til Worms af tog?
tog-rejsen fra København til Worms skaber 51.09kg CO2-emissioner.

Gå lokalt fra København

Populære ruter

Weekendudflugter fra København

Internationale ruter fra København og nærliggende områder

Andre destinationer fra København

Hovedruter til Worms

Relaterede ruter

Andre populære ruter