Find et tog fra København til Holstebro

Officiel partner

Find den billigste billet til din rejse

Find billige togbilletter til Holstebro
fra 55,68 kr.

Rejse detaljer

Bedste pris 416 kr.
Rejse varighed 4 t 54 min
Forbindelser pr dag 54
Første afgang: 02:35
Sidste afgang 22:05
Afstand 257 km

Billige flybilletter tog fra København til Holstebro på virail.

Med virail kan du sammenligne priser for tog fra København til Holstebro i et blink med øjet. Hvad du behøver, er kun at vælge den dato, du har planer om at forlade og, hvis du ønsker, sortere og filtrere resultaterne efter pris og tid. For at bestille din perfekte rejse, vil virail omdirigere dig direkte til udbyderens hjemmeside, efter en yderst sikker køb.

Hvad er prisen på togbilletter fra København til Holstebro?

Booking i forvejen virkelig giver dig mulighed for at spare nogle penge: i virkeligheden, kan du få billige togbilletter fra København til Holstebro også for kun 406 kr., mens den gennemsnitlige pris er 416,11 kr..

Hvilke virksomheder tage dig fra København y til Holstebro med tog?

Blandt alle vores partnere, vil du også finde rejseplanen , dsb, der giver de togforbindelser mellem København og Holstebro.

Billet pris - hver dag

I dag I morgen Om 2 dage Om 3 dage Om 4 dage Om 5 dage Om 6 dage
Mere Mere Mere 416 kr. Mere Mere Mere

Tog fra København til Holstebro

Hvad tid gøre togene til Holstebro orlov, og hvor længe er rejsen?

Mens det første tog til Holstebro blade på 01:19, er den sidste planlagt til 22:05. Den gennemsnitlige varighed af rejsen er af 5 t 33 min, men de hurtigste tog kan få dig til at Holstebro i 3 t 25 min.

Hvad er afrejse og ankomst stationer i København og Holstebro?

Togene kører København fra København H , Østerport St. og ankommer til Holstebro St., Randers St. , Randers St./Viborgvej.

Hvis du er fleksibel med dine rejsedatoer, altid overveje, at du kan købe ekstremt billige togbilletter, hvis du undgå at rejse i weekenden, og hvis du vælger at rejse i lavsæsonen.

Hvis toget tidsplanen ikke passer i din tidsplan eller budget, bus og samkørsel kan give dig nogle tid og pris alternativer, uden væsentligt at ændre rejsens varighed.